Beelden: Peter Gillis en Wendy aangehouden door de politie

BNers
doorRolanddinsdag, 30 mei 2023 at 19:47
Beelden: Peter Gillis en Wendy aangehouden door de politie
Het is nu inmiddels al een weekje bekend dat Peter Gillis een nieuwe vriendin heeft. Het gaat om Wendy van Hout, moeder van vijf kinderen met een bedenkelijke reputatie waarover op internet nogal wat is te vinden. Maar goed, dat is verder niet onze zaak.

Zaakje stinkt

Overigens trekken veel kijkers de hele boel in twijfel. Peter stelde haar vlak voor het begin van seizoen 10 van het programma Massa is Kassa voor, liet gelijk haar gezicht pontificaal op de camper afdrukken en....toen bleek ook nog eens dat ze dezelfde ex heeft als Nicol Kremers.
Vorige week ging Peter op Wendy-show-tour. De tortelduifjes paradeerden door de authentieke straatjes van het schitterende Maastricht. Dat verliep echter niet helemaal lekker. De twee mochten hun zegje doen in een video van Wat is Loos in Mestreech, een YouTube-kanaal voor liefhebbers van Limburgers. Daar spraken Peter en Wendy uitgebreid over hun ontmoeting.

Stop, politie

In de video is te zien hoe Peter en Wendy met een verlengde Hummer als een soort toeristische attractie naar het centrum van Maastricht gereden worden. Dit tot ergernis van de politie. Een motoragent dwong het gevaarte (de Hummer, niet Peter), dan ook tot stoppen voor in ieder geval een pittig gesprekje. Peter mag dan de baas zijn in zijn parken, boven de wet staat hij zeker niet.
De uiteindelijke reden van de staandehouding is niet bekend, maar de wetsdiender bleek volgens Peter een grote fan van Massa is Kassa. Dat helpt wel mee, natuurlijk. Peter vond dat zelf heel fijn. ''Even gauw een fotootje met hem gemaakt, dus dat is goed.''
0 Reacties