Bekende Nederlander betrapt: ''Hij belazert zijn vrouw aan de lopende band''

BNers
doorRolandmaandag, 29 mei 2023 at 17:11
Bekende Nederlander betrapt: ''Hij belazert zijn vrouw aan de lopende band''
Bij Yvonne Coldeweijer weet je het nooit: prijst ze een schattig jurkje aan, of onthult ze een sappige roddel over een bekende Nederlander? Ditmaal het laatste. Yvonne brengt heftige juiche over de voormalige F1-coureur Robert Doornbos en zijn vrouw Chantal Bles.

Rooftocht

Volgens Yvonne krijgt wordt ze al tijdens overspoeld met berichten over Robert en Chantal. ''Dat gaat niet alleen over de asociale manier waarop ze omgaan met mensen die dichtbij hen staan, maar met name het cheatgedrag van dhr. Doornbos steekt er met kop en schouders bovenuit.''
''Algemeen bekend in Amsterdam Zuid is dat Robert een tijd heeft lopen kloten met een dame die 15 jaar ouder is. Volgens de spion van wie ik dit verhaal heb vernomen, heb je mannen in Zuid die vreemdgaan, maar Robert spant volgens hem de kroon. Die gaat dus gewoon op rooftocht'', zo schrijft Yvonne Coldeweijer op haar eigen Instagrampagina.

Sarah van Soelen

Ook in coronatijd zou Robert zijn handjes 'niet hebben thuisgehouden'. In een Fletcher-restaurant zou hij zich compleet hebben misdragen. ''Tijdens het eten zat hij voortdurend aan haar te friemelen. Op gegeven moment werd hij zo onbeschoft, dat hij openlijk met zijn hand onder de rok van de meid zijn ding deed. Het personeel kon meegenieten.''
Ook meldt Yvonne dat Doornbos vorig jaar vreemd zou zijn gegaan met niemand minder dan Sarah van Soelen. ''Na een hele avond ‘geheimzinnig veel’ praten op een bankje liepen Robert en Sarah volgens de spionnen van Yvonne daarna samen de parkeergarage in. ''Tja… Met alle kennis die we nu hebben over Robert en weten dat Sarasoel (lees: Sarah van Soelen) niet vies is van een bezette man… Hij zal haar vast niet alleen even thuis hebben afgezet”, aldus Coldeweijer.
Bekende Nederlander betrapt: ''Hij belazert zijn vrouw aan de lopende band''
0 Reacties