Brekend nieuws: OM gaat Marco Borsato vervolgen

BNers
door Roland
woensdag, 27 september 2023 om 11:10
marco
Groot nieuws, dames en heren. Marco Borsato wordt toch door het Openbaar Ministerie vervolgd voor het onzedelijk betasten van een minderjarig meisje (die destijds 15 jaar was). Dat maakt Yvonne Coldeweijer zojuist bekend op haar Instagram-kanaal. Het nieuws wordt door alle grote media, zoals De Telegraaf en het AD bevestigd.

Onzedelijk

De vrouw waar het om gaat is de dochter van een ex-werknemer van Marco Borsato, zo meldt Coldeweijer nu in haar bericht. Het meisje heeft aangifte gedaan en John van den Heuvel heeft dit in de Telegaaf gepubliceerd op 14 december 2021.
In de aangifte staat dat er gedurende een aantal jaren sprake is geweest van 'ontuchtige handelingen'. Het gaat daarbij om aanrading. Zo is het meisje door hem betast in haar geslachtsdelen, haar billen en haar borsten. De politie heeft bewijsmateriaal in handen, waarmee de aangifte wordt ondersteund.

Vaderfiguur

Marco Borsato zou zich hebben opgesteld als 'vaderfiguur' in het leven van het meisje. Hij heeft alles standaard ontkend, maar komt er nu dus niet mee weg. Het Openbaar Ministerie denkt een sterke zaak te hebben en gaat dus over tot het vervolgen van Marco.
Yvonne schrijft: ''Na al dat lange wachten kan ik me voorstellen dat dit nieuws SHOCKING is voor veel mensen. Voor mij niet. Ik kan niet wachten tot het bewijs in de rechtbank zal worden geopenbaard'', aldus Coldeweijer in haar bericht.

Onschuldig?

Eerder lieten een hoop aan Marco-gerelateerde personen van zich horen. Zo kwam Connie Witteman met een heel verhaal op de proppen over 'herstelbetalingen'. Zij noemde de beschuldigingen aan het adres van Marco 'schandalig'. Benieuwd hoe ze daar nu over denkt.
En dat is niet alles, want ook ex-vrouw Leontine Ruiters meldde onlangs nog achter haar overspelige man te staan. Vorige week kwam Marco's moeder nog in het nieuws. Zij werd 'fel' toen het over haar zoon ging. Mary liet weten dat er allemaal niets van klopte. Het OM denkt daar nu dus anders over. Updates over deze zaak kun je natuurlijk bij Showblad lezen!

NET BINNEN

daiga ellaby jdsxqmax uy unsplash

Wereldberoemde artiest overleden: ''Hij is maar 53 geworden''

jun 17, 21:55

Zo laat op deze maandagavond zeer verdrietig nieuws. Zojuist is bekendgemaakt dat de wereldberoemde Britse artiest Dario G. is overleden. Paul Spencer, zoals zijn echte naam luidde, kun je onder meer...

ruud de wild

Ruud de Wild deelt vreselijk nieuws en krijgt enorm veel steun

jun 17, 20:41

Na tijden van ellende, waarin Ruud de Wild onder meer kanker kreeg en hij 4 jaar moest doorbrengen met Olcay Gulsen, lijkt het leven de radio-dj weer toe te lachen. Met de nadruk op lijkt, want Ruud g...

weghorst

Dit is de hele knappe vriendin van Wout Weghorst

jun 17, 19:56

Wout Weghorst was gisteren hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor het winnende doelpunt tegen Polen. Thuis scoort hij echter ook prima. Veel mensen schijnen graag te willen weten hoe zijn vriendin er...

ruud gullit

Voetbalfans laaiend, gaan helemaal los over deze 3 Oranjefans

jun 17, 13:34

Nederland won gisteren 1-2 van Polen, maar op social media gaat het heel ergens anders over. Kijkers uit het buitenland reageren laaiend op drie Oranjefans die voor de dag kwamen als imitatie van Ruud...