Marco Borsato

Als we het hebben over de grootste volkszangers van Nederland, dan horen we al snel de naam 'Marco Borsato' voorbij komen. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want hij heeft maar liefst 15 nummer 1 hits in Nederland! Toch zijn het niet enkel positieve berichten die Marco Borsato in de media houden. Er gaan namelijk ook flink wat schandalen rond op zijn naam. Dit heeft ervoor gezorgd dat de droomcarrière van Marco Borsato, een flinke deuk heeft opgelopen.

Wie is Marco Borsato?

Marco Borsato begon zijn carrière aanvankelijk met Italiaanse muziek. Geen gekke keuze gezien hij zelf voor 50% van Italiaanse afkomst is. Zijn Italiaanse zangkunsten bleven onopgemerkt en hij boekte weinig succes met zijn liederen. Toen hij in 1993 zijn eerste single 'De meeste dromen zijn bedrog' uitkwam, wierf hij direct landelijke bekendheid in Nederland. Hij stroomde binnen op de radiolijsten en stond maar liefst 12 weken op nummer 1. Inmiddels heeft Marco ontelbare hitsen op zijn naam staan en is hij niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekwereld.

Wat is er met Marco Borsato?

Sinds het laatste schandaal van Marco Borsato, is zijn populariteit enorm gedaald. Er komt nauwelijks nog een positief nieuwsbericht over hem online. Bovendien geeft hij geen concerten meer en verschijnt hij niet meer op televisie. Helemaal niet gek natuurlijk want het laatste schandaal heeft flink wat stof laten opwaaien. Marco Borsato wordt namelijk vervolgd voor het zedelijk betasten van een minderjarige. Het seksueel misbruik blijkt jaren te hebben plaatsgevonden, waarna het slachtoffer aangifte heeft gedaan. Het Openbaar Ministerie heeft inmiddels voldoende bewijzen gevonden om Marco Borsato te vervolgen.

Waar is Marco Borsato gebleven?

Sinds de bekendheid van het seksueel misbruik van een minderjarige, is Marco Borsato nauwelijks nog in het openbaar gezien. Hij heeft twee jaar lang ruzie met zijn zoon gehad en is gescheiden van zijn ex vrouw Leontine Ruiters. Inmiddels is de relatie met zijn zoon Luca verbeterd en wonen ze samen. De band tussen Marco en zijn dochter Jade is altijd sterk gebleven. We verwachten dat Marco Borsato weer in de bekendheid zal treden, na zijn veroordeling bij het Openbaar Ministerie. Wanneer de zaak plaatsvindt is helaas nog niet bekend.

Het laatste nieuws over Marco Borsato

News