Cabaretier Jochem Myjer in diepe rouw na vreselijk verlies

BNers
door Rolandmaandag, 23 januari 2023 om 11:53
Jochem1
Cabaretier Jochem Myjer verkeert op dit moment in diepe rouw. Via zijn Instagram-account laat hij weten dat zijn goede vriend en cabaretcollega Arno van der Heyden is overleden.

Lang ziekbed

In een emotionele post schrijft Jochem: "Hij is naar huis. Mijn goede vriend en Groningse cabaretcollega Arno van der Heyden. 61 jaar pas. Na een lang en pijnlijk ziekbed. Het kon niet langer. Gisteren ging hij naar huis. In een kwetsbare en spannende periode in mijn leven was hij zo belangrijk voor me. Gelukkig heb ik in de laatste fase al mijn dankbaarheid nog kunnen delen en heb ik gelukkig nog goed afscheid kunnen nemen.
''Ik deel dit privé hier niet om aandacht voor mezelf te vragen maar omdat ik hem graag met jullie wil delen. Met zijn prachtige nummers en zijn grappige en lieve karakter. In mijn insta verhaal een van mijn favorieten. Nu toepasselijker dan ooit. Hij was vernoemd naar de rivier de Arno. Rivieren gaan altijd op in de oceaan, verliezen hun identiteit, maar blijven. Ik hoop hem in de oceaan weer tegen te komen!"

NET BINNEN

jan smit

Emotionele Jan Smit helemaal kapot: ''Ik ben niet meer welkom''

maa 02, 10:42
maan

Maan laat eindelijk van zich horen en bevestigt wat fans al dachten

maa 02, 8:55
patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31