Dave Roelvink probeert het bij Sylvie Meis, maar wordt keihard afgewezen

BNers
door Dennis
zondag, 02 juni 2024 om 16:47
dave roelvink afgewezen
Sylvie Meis staat bekend als een prachtige vrouw, die niet boos is van een beetje mannelijke aandacht. Dan hebben we ook nog Dave Roelvink, die ook niet vies is van wat vrouwelijke aandacht. Wat dit met elkaar te maken heeft? Dave besloot om Sylvie te versieren.

Dave Roelvink en Sylvie Meis

Sylvie meis staat bekend om haar voorkeur voor rijke mannen. Ze komt nooit met een loodgieter of een klusjesman thuis. Die hebben natuurlijk een stuk minder geld en dat is niet echt interessant voor 'Golddigger Meis'. Een simpele nepobaby als Dave Roelvink heeft daarom ook weinig kans bij Sylvie.
Toch wilde Dave graag kijken of hij een kansje maakte bij Sylvie. Toevallig was Sylvie dit weekend aanwezig bij de FHM uitreikingen. Ze won hier een prijs voor Queen of the Century Award.

'Hoe is het in de liefde?'

Tijdens deze awards wordt Sylvie geïnterviewd door een reporter van De Telegraaf. Tijdens dit interview komt al snel de vraag naar boven: "Dave Roelvink wil graag weten hoe het in de liefde gaat bij je". Sylvie snapt niks van de vraag: "Hoezo wil Dave dit weten?"
Sylvie besluit daarom ook om geen antwoord te geven op de vragen van de reporter. Ze loopt lachend weg, zonder een klein tipje van de sluier te geven. De reporter blijft een beetje awkward staan.
Natuurlijk is het ook wel een beetje zelfoverschatting van Dave om te denken dat een 'Golddigger' als Sylvie Meis interesse in hem heft. De erfenis van zijn vader kan namelijk nog wel een flinke tijd duren.

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...