Dit is de vriend van Hélène Hendriks en dat is een hele bekende

BNers
door Roland
maandag, 26 februari 2024 om 9:10
helene hendriks
Hélène Hendriks werd bij het grote publiek bekend als presentatrice van Fox Sports, waarna ze met haar enorme talent razendsnel carrière maakte. Inmiddels heeft ze een schitterende tv en ook belangrijk: het publiek is dol op haar.

Hélène op tv

Wanneer Hélène op televisie is, stemmen de kijkers op haar af. Dat werd recent nog maar eens bevestigd toen ze de Oranjewinter presenteerde. Haar kijkcijfers waren bijna beter dan die van Vandaag Inside. Wilfred Genee reageerde daar vervolgens op.
Het verschil met een hoop andere bekende Nederlanders, is dat Hélène haar persoonlijke leven afschermt. We weten maar heel weinig over haar. Ook over haar liefdesleven is niet veel bekend. Maar wannneer de Privé in een graafmachine klimt, komt er al snel wat naar boven. Het weekblad onthulde dat ze gaat trouwen. Maar wie is de man die haar gelukkig maakt?

Hélène Hendriks vriend

Omdat Hendriks haar privéleven niet op haar socials gooit, vergt dat enig uitzoekwerk. Reality.FBI heeft hier een paar uur aan besteed. Het kanaal laat weten dat de zoektocht naar de geheimzinnige vriend 'verrassend eenvoudig' verliep.
Je moet alleen weten waar je moet kijken. De toekomstige echtgenoot van Hendriks blijkt Frans te heten en deze Frans is maar liefst 22 jaar ouder. Althans, hij vierder zijn 60e verjaardag in 2018. Hij zou inmiddels dus ook 66 jaar kunnen zijn.
Reality.FBI heeft ook het Instagram-account van Frans gevonden. Hierop worden hij en Hélène al jarenlang samen gefeliciteerd op oudjaarsdag. Bingo dus. Dit is de man die Hélène Hendriks sinds 2019 gelukkig maakt:

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...