Einde aan avontuur van Roy Donders en Michelle

BNers
door Roland
vrijdag, 02 februari 2024 om 11:57
roy donders
Roy Donders en zijn partner Michelle, die meedoet aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, waren samen op reis in het schitterende Afrika. Helaas voor het koppel is er nu een einde gekomen aan dit avontuur. Dat meldt Shownieuws.

Vakantie

Roy en 'Mies' besloten onlangs om het druilerige hondenweer in Nederland eventjes te laten voor wat het is en vlogen naar het zonovergoten Tanzania. De reis begon in het adembenemende Zanzibar, waar natuurlijk direct foto's werden gemaakt.
Roy en Michelle hadden de kinderen thuisgelaten. Bibi en Romi mochten dus niet mee op vakantie. Op dag twee ging het realitykoppel gezellig op safari. Via Instagram hielden ze hun volgers dagelijks op de hoogte van wat ze allemaal meemaakten. De twee hebben ook de inheemse bevolking van Tanzania lastiggevallen door hen op te zoeken.

'Fijn om weer thuis te zijn'

Inmiddels is er een einde gekomen aan het Afrikaanse avontuur van Roy en Mies. Ook dat delen ze natuurlijk op social media. Roy meldt de kindjes toch wel gemist te hebben en is blij dat hij weer thuis is. Uiteraard heeft Roy flink gefilmd.
In de aankomende aflevering van zijn YouTube-vlog, laat hij zien wat ze allemaal hebben meegemaakt. Voor de kijkers dus nog iets om naar uit te kijken.

Verboden fillers

Overigens was de thuiskomst voor Roy iets minder fraai, aangezien hij een brief kreeg met een waarschuwing van de Inspectie Gezondheidszorg. Dit omdat de 'Stylist van het Zuiden' in zijn cosmetische kliniek fillers zette, maar daar geen papieren voor heeft.

NET BINNEN

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...

linda de mol

Linda de Mol plaatst een fotootje zonder make-up, volgers gaan los

jun 18, 13:03

Linda de Mol heeft speciaal voor haar magazine LINDA een zogeheten 'No Make-Up Day' gelanceerd. Het is dan de bedoeling dat alle vrouwen in ons land een dag zonder verf op hun porum rondwandelen. Lind...

maan en karel

Karel is eindelijk eerlijk over het gebruik van Maan

jun 18, 12:12

Karel Gerlach van Goldband vormt al een poosje een koppel met Maan de Steenwinkel. De twee delen niet zoveel over hun relatie. Vandaag heeft Karel echter een interview gegeven aan 3voor12, waarin hij...

mafs

MAFS-Bastiaan heeft een nieuwe vriendin en dat is een oude bekende

jun 18, 8:54

Married At First Sight kende voor Bastiaan en zijn bruid Suzanne geen gelukkig einde. Inmiddels liggen de zaken anders, want Bastiaan heeft een nieuwe vriendin. Het gaat om een oude bekende en op TikT...