Einde verhaal voor Joost: ''Het is nu echt afgelopen''

BNers
door Roland
dinsdag, 07 mei 2024 om 13:23
joost klein
Joost Klein gaat ons vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Het olijke Friesenjung heeft er zin in en leek met Europapa af te steven op de winst. Leek, want de bookmakers verliezen het vertrouwen in zijn hit. En nu krijgt hij opnieuw een flinke domper voor zijn kiezen.

Europapa enorme hit

Sinds Europapa uitkwam is het hard gegaan met Joost (26). Hij leek in eerste instantie geen kanshebber. De bookmakers stelden die mening echter al snel bij.
Zijn nummer werd miljoenen keren beluisterd op YouTube en iedereen vond (en vindt) wel iets van de catchy song. In de charts kroop hij stilaan omhoog. Op gegeven moment stond hij zelfs in de top drie van de grootste kanshebbers. Helaas gooiden de repetities roet in het eten. Na de eerste repetitie zakte hij naar de vijfde plek. En nu is er meer slecht nieuws.

Joost zakt flink

Shownieuws meldt namelijk dat Joost inmiddels ook is ingehaald door Ierland. De repetities van de inzending vallen goed bij het publiek en dat is slecht nieuws voor Joost. Zijn winkansen zijn nog meer geslonken en nu krijgt hij nog maar 5! procent kans om te winnen.
Erg dramatisch allemaal maar wellicht kan Gover Meit, die verantwoordelijk is voor de act van Joost, de boel nog redden. Er komen nog een aantal 'visuele verrassingen' aan, en dan is het hopen dat de jury en iedereen thuis overtuigd raakt.
Veel mensen denken echter dat het 'einde verhaal' is voor Joost en dat hij niet eens in de top drie zal eindigen. De bookmakers hebben hun lijstjes aangepast.
Vanmorgen rond 07.00 uur zag deze er als volgt uit:

Kroatië gaat winnen

Zoals je ziet staat Kroatië bovenaan. Het land krijgt een winkans van maar liefst 32! procent. De nummer twee Zwitserland komt niet eens in de buurt.
Als je makkelijk geld wilt verdienen, weet je dus waar je op moet inzetten. In de afgelopen jaren voorspelden de bookmakers de uiteindelijke winnaar steeds correct. En Joost? Die heeft inmiddels nog maar vijf procent kans om te winnen.
Toch is elke kans een kans...Wat denk jij? Laat het weten in de reacties!

NET BINNEN

gover meit en joost klein

EBU geeft eindelijk opheldering over diskwalificatie Joost Klein, AVROTROS laaiend

mei 19, 11:10

De EBU (European Broadcasting Union) heeft weer iets meer losgelaten over het diskwalificeren van Joost Klein bij Eurovisie. En dat maakt de tongen los. De AVROTROS is laaiend en is voornemens om bezw...

olcay gulsen

Olcay Gulsen eindelijk eerlijk, maakt de echte reden van de breuk met Ruud bekend

mei 18, 20:50

Olcay Gulsen is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel, sinds ze vorig jaar uit elkaar ging met radio-dj Ruud de Wild. Ze was bijna vier jaar met hem samen, maar heeft de reden van de breuk nooit onthu...

rob de nijs

Jet deelt ontroerend bericht over Rob de Nijs

mei 18, 20:34

Jet de Nijs heeft op Instagram voor huilende volgers gezorgd. De vrouw van Rob de Nijs heeft een foto van zichzelf met haar man gedeeld en heeft daar een erg ontroerende tekst bij geschreven. Mensen v...

markus spiske n tfau9gtf0 unsplash

Zoveel contant geld mag je in je woning bewaren

mei 18, 18:49

De discussie over het belang van contant geld is actueler dan ooit, nadat er in slechts twee dagen tijd twee keer een gigantische pinstoring is geweest. Wat veel mensen zich afvragen: hoeveel contant...