Elianne reageert: Dit is er echt gebeurd met Thomas

BNers
door Roland
woensdag, 08 mei 2024 om 19:47
eliannezweipfenning
Elianne Zweipfenning laat emotioneel van zich horen na de berichtgeving rondom het incident met haar ex Thomas Berge. Een bron meldde aan Juicechannel dat de zanger haar geslagen zou hebben.

Thomas reageert

Vrij kort na het bericht reageerde Thomas al. Hij stelt ‘diep geschokt’ te zijn door de ‘onterechte aantijging’. Hij beweert Elianne geen klappen te hebben gegeven.
Hij voegt daaraan toe dat hij dat ook 'nooit' zou doen, maar zegt er wel nog iets opvallends bij: ''Wat zij er ook over zegt.'' Wat er dan wel gebeurd is tussen de twee waardoor de politie zelfs ter plaatse moest komen, wil hij niet vertellen.
Volgens zijn manager is Thomas nu 'te verdrietig' om te onthullen wat er precies gebeurd is. Beetje apart, als je van zoiets naars beschuldigd wordt.

Elianne reageert ook

Elianne heeft inmiddels ook van zich laten horen. Haar reactie is vernietigend en tegelijkertijd alleszeggend als je het ons vraagt.
“Ik herken mij niet in de reactie van Thomas”, laat ze weten. Verder wil ze zich niet uitlaten in de media over deze “pijnlijke situatie”, maar ze geeft aan zich te beraden op vervolgstappen.
Dan weet je eigenlijk wel dat er wel degelijk iets is voorgevallen. De politie heeft inmiddels aan Shownieuws bevestigd dat er is gereageerd op een incident in relationele sfeer.
Comform protocol willen zij niet bevestigen dat het om Thomas en Elianne gaat. Shownieuws is echter op onderzoek uitgegaan en zij bevestigen dit wel.
Wat wij van deze hele situatie vinden? We vinden het erg, heel erg voor de kinderen.

<br>

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...