'Thomas Berge heeft een ander, laat hele gezin in de steek'

BNers
door Roland
zondag, 17 maart 2024 om 14:36
thomasberge
Gisteren bracht Juicechannel dat Thomas Berge en Elianne Zweipfenning uit elkaar zijn. Daarna kwam het nieuws overal binnen, maar niemand wist nu precies wat er echt gebeurd was. Yvonne Coldeweijer laat via Instagram weten dat Elianne kapot van verdriet is.

Thomas Berge en Elianne uit elkaar

Elianne is negen jaar jonger dan Chiel (echte naam Thomas). Ze waren een paar jaar samen en hebben nu twee kinderen, waarvan de jongste begin dit jaar werd geboren. Vanmorgen werd duidelijk dat de relatie al langer in zwaar weer verkeerde.
Zo zijn de twee in relatietherapie gegaan, terwijl Elianne zwanger was. Volgens meerdere bronnen is Thomas nu degene die besloten heeft niet verder te willen. Dat kan natuurlijk, maar Yvonne Coldeweijer beschikt over zeer verdrietige informatie. Ze zegt een berichtje hebben gelezen dat Elianne aan haar omgeving heeft gestuurd. En dat liegt er niet om.

'Laat baby in de steek'

''Ze is er helemaal kapot van en heeft de breuk niet zien aankomen. Zij wilde graag vechten voor de relatie. Hij blijkbaar niet. Hij laat haar achter met een klein kindje en een pasgeboren baby, alsof zijn gezin geen betekenis heeft voor hem.''
Elianne schrijft in het bericht dat haar hart 'in duizenden stukjes' is gebroken. ''Heel sneu'', aldus Yvonne die er nog aan toevoegt dat er een ander in het spel zou kunnen zijn. Anders kan ze niet verklaren dat Berge er snel tussenuit knijpt.''
''Maar dat is slechts een vermoeden. Dat meestal klopt. En met 'meestal' bedoel ik altijd'', aldus Coldeweijer in haar bericht.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19