Ex-man Sieneke: ''Ik weet nu eindelijk met wie ze het doet''

BNers
door Roland
woensdag, 27 maart 2024 om 16:34
sieneke
De ex-man van Sieneke beschuldigt haar van vreemdgaan. Er gaan geruchten dat ze inmiddels een relatie heeft met Jeffrey Heesen, maar is dat ook daadwerkelijk zo? Jan Baum zwijgt niet meer. ''Ik weet met wie ze contact heeft.''

Vechtscheiding

Sieneke en Jan zijn op een vervelende manier uit elkaar gegaan. De shalalie-zangeres deed voorkomen alsof het soepeltjes verliep, maar Jan spreekt van een vechtscheiding. Zo zou Sieneke geen enkele afspraak met Jan nakomen en dwarsboomt ze hem.
De strijd gaat nu vooral om de woning. Sieneke wil daar met de kinderen in blijven wonen en wil niet vertrekken. Het huis staat echter ook op naam van Jan en die wil het juist in de verkoop zetten. Toch heeft Jan aangegeven het prima te vinden als Sieneke en de kids er blijven wonen, maar dan zal hij wel uitgekocht moeten worden.

Rechter

De woning heeft een flinke overwaarde en als Sieneke er wil blijven wonen, zal ze van de bank een hypotheek moeten krijgen. Zoals gezegd werkt Sieneke nergens aan mee. Jan is klaar met de grappen van zijn ex-vrouw. ''Als dat zo blijft sleep ik haar voor de rechter. Er blijft geen andere optie over.''

Nieuwe relatie

Sieneke zou inmiddels ook een nieuwe relatie hebben. Er gingen geruchten dat ze nu met Jeffrey Heesen, die zelf nog een relatie heeft, samen zou zijn. De volkszanger is een goede vriend van het stel en is in het verleden vaker meegegaan op vakantie.
Jan wil met klem ontkrachten dat Sieneke samen is met Jeffrey. ''Hij is een goede vriend van mij en ik vind het vreselijk dat zijn naam in dat verband wordt gebracht. Het is TOTALE ONZIN.'' Maar met wie deelt ze dan wel de lakens? ''Dat weet ik wel, maar die naam onthul ik nog niet'', aldus Jan in een interview met weekblad Party.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19