Frans Bauer Junior heeft een nieuwe vriendin en dat is een hele knappe dame

BNers
door Roland
dinsdag, 30 april 2024 om 9:38
frans bauer jr
Frans Bauer Junior is momenteel te zien in de serie De Bauers: Twintig jaar later. Van zijn broers is bekend dat ze een vriendin hebben, maar ook Frans Jr. is inmiddels aan de vrouw. Maar wie is de vrouw aan wie hij zijn hart verloren is?

Liefde voor Frans

In de realityserie over De Bauers was al duidelijk dat Christiaan en Jan een relatie hebben. We zagen Gwen van Burk en Kim Wijers namelijk voorbijkomen.
Wat we tot op heden nog niet zagen, was dat ook Frans junior een vriendin heeft. Op Instagram deelt hij nu een zoetsappig kiekje. Op de foto is hij samen te zien met een razend knappe dame. En dan duiken Shownieuws en Story daar natuurlijk bovenop.

Vriendin Frans Jr.

Na wat uitzoekwerk is het duidelijk dat het gaat om Emy Ott. Haar Instagrampagina is voornamelijk gevuld met foto's van familie, vrienden en vakanties.
Voor de rest is er nog veel onbekend over de nieuwe schoondochter van de volkszanger. Emy is ook actief op TikTok, maar ook hier staat maar weinig op. Ze herpost namelijk enkel video's die door anderen gemaakt zijn.
Concluderend heeft het er alle schijn van dat Emy weinig trek heeft in de aandacht van de rode loper. En dat is natuurlijk heel goed te begrijpen. Sinds Frans junior de foto plaatste, duikt de gehele vaderlandse media er al bovenop.

Knap stel!

En dat is niet alles, want onder de foto reageren fans van De Bauers ook massaal. Zij wensen de twee veel liefde toe. Dat doet moeder Mariska ook. Zij plaatst een hartje onder het kiekje. Schoonzus Kim reageert met 'liefjes'.
Gaan we Emy nog zien in De Bauers?, is wat veel fans willen weten. Daar is nog geen antwoord op gekomen. De bewuste foto van Frans en Emy zie je hieronder:

NET BINNEN

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...

gover meit en joost klein

EBU geeft eindelijk opheldering over diskwalificatie Joost Klein, AVROTROS laaiend

mei 19, 11:10

De EBU (European Broadcasting Union) heeft weer iets meer losgelaten over het diskwalificeren van Joost Klein bij Eurovisie. En dat maakt de tongen los. De AVROTROS is laaiend en is voornemens om bezw...

olcay gulsen

Olcay Gulsen eindelijk eerlijk, maakt de echte reden van de breuk met Ruud bekend

mei 18, 20:50

Olcay Gulsen is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel, sinds ze vorig jaar uit elkaar ging met radio-dj Ruud de Wild. Ze was bijna vier jaar met hem samen, maar heeft de reden van de breuk nooit onthu...