Gerucht over Marco en Maan blijkt te kloppen: dit is er tussen hen gebeurd

BNers
door Roland
donderdag, 02 mei 2024 om 13:47
marco borsato en maan
Marco Borsato was de begeleider van Maan in 2016, toen ze seizoen zes van The Voice of Holland wist te winnen. Er gaan lange tijd geruchten dat er 'iets gebeurd' zou zijn tussen de twee. De bevestiging is lang uitgebleven. Tot nu.

Marco en Maan

Ga er maar even goed voor zitten. Zo'n twee jaar geleden meldde het juicekanaal Reality.FBI dat het 'uit eerste hand' had vernomen dat Maan tegen een scharrel had verteld een affaire met Marco Borsato gehad te hebben.
Marco heeft dit tot dusver altijd ontkend en de geruchten verstomden een beetje naar de achtergrond. Het is Yvonne Coldeweijer die er nu weer over begint, en meteen groot nieuws heeft. Dat laat ze weten via haar social media. Het is 'de grote onthulling' over wat er gebeurd is tussen Marco Borsato en Maan de Steenwinkel.

Waylon zegt 'iets teveel'

Yvonne post niet dagelijks meer juice op Instagram. Ze heeft besloten om een betaalmuur te introduceren en voor 9 euro per maand krijg je exclusief toegang tot haar informatie over bekende Nederlanders. Je denkt dat niet veel mensen dat willen, maar daar vergis je je in.
Coldeweijer heeft al duizenden abonnees en dat levert flink geld op. Maar dat is haar goed recht. Ze verplicht immers niemand.

De bewijzen

In een nieuw bericht op Instagram laat Coldeweijer weten gebeld te hebben met Waylon. De zanger heeft zijn mond voorbijgepraat. Helaas voor Waylon heeft Yvonne het gesprek opgenomen.
''Ik ga vanavond een aantal audiofragmenten delen van Waylon aan de telefoon met mij. Hij vertelt mij veel te veel.''
De zanger vertelt onder meer wat er gebeurd is tussen Marco en Maan. ''Hij zegt dat hij weet wat Marco heeft gedaan met Maan.'' Yvonne plaatst er een emoji van een aubergine bij en dan weet je wel hoe laat het is. Onze juicekoning belooft vanavond de bewijzen.
Dat is niet alleen slecht nieuws voor Marco Borsato, die toch al ergens KO in een hoek ligt, maar ook voor Maan en Waylon. Die laatste krijgt straks natuurlijk de zwarte piet toegespeeld, vanwege het lekken van zeer heftige informatie.
Stoelriemen vast...

Poll

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...