Glennis Grace gebroken: nieuwe vriend blijkt haar al te belazeren

BNers
door Roland
maandag, 01 april 2024 om 20:33
glennisgrace
Supermarktbandiet Glenda Batta, artiestennaam Glennis Grace, was weer even hot news. Niet vanwege de successen die ze aaneen rijgt, maar omdat de relatie met producer Boyd op de klippen is gelopen. Heel erg vindt Glennis dat niet.

Glennis Grace vriend

Afgelopen week meldde het juicekanaal Reality.FBI dat onze Glennis gelinkt werd aan een voetballer. Dan denk je: wow, een voetballer! Maar het schijnt te gaan om een amateurspeler. Shownieuws is in de materie gedoken. De man is 28 jaar en speelt bij Olympia.
Hij heet Levi en is 17 jaar jonger dan Glennis. Binnenkort is er een groot feest bij de voetbalvereniging en drie keer raden wie daar de hoofdact is? Juist ja: Glennis Grace. Toen de zangeres de breuk tussen Boyd en haarzelf bekendmaakte, werd haar gevraagd naar een mogelijke relatie met de voetballer. Glennis wilde niet bevestigen, maar wilde ook niet ontkennen.

Heeft gewoon een vriendin

En dan nu het nieuws waar het allemaal om draait. Shownieuws heeft Levi opgebeld en gevraagd of hij het met Glennis doet. Volgens Bart Ettekoven zou Levi gezegd hebben dat hij 'gewoon een vriendin' heeft. En dus is er nu een vreemde situatie ontstaan.
Glennis postte op dezelfde dag namelijk een video op Instagram met de titel: 'You are making a fool out of me'. De redactie van Shownieuws denkt dat ze een geheimpje hebben onthuld en dat er iemand is die heel wat heeft uit te leggen (Levi).
Wij denken: Glennis en Levi hebben een avontuurtje beleefd. Glennis wist niet dat Levi een vriendin heeft. Dat kwam naar buiten door Shownieuws en nu is de pleuris uitgebroken. Wat denk jij? laat het weten op Facebook.
Ohja, Glennis zal op 20 april nog wel komen zingen bij de voetbalclub. Benieuwd of Levi daar dan ook aanwezig is. Zou wel lachen zijn, toch?

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19