Gordon stopt hem erin bij Sylvie Meis: ''Ze had een krukje nodig''

BNers
door Roland
dinsdag, 12 maart 2024 om 19:39
gordon3
Net wanneer je denkt dat het niet gekker kan, laat Gordon weer van zich horen. Bij Radio 538 vertelt Goor dat hij afgelopen weekend intiem is geweest met Sylvie Meis. ''Het was een hele gekke avond'', zo laat hij weten aan de luisteraars.

Feestje Elton John

Gordon was afgelopen weekend op het Oscar-feestje van Elton John. Hij was helemaal niet uitgenodigd, maar heeft flink in de buidel moeten tasten om te mogen komen. Volgens de website Ditjes & Datjes heeft Goor een bedrag van 11.500 euro moet neertellen voor een uitnodiging.
Naast een groot aantal wereldsterren zoals Heidi Klum, Stevie Wonder, Lady Gaga en Katy Perry was Sylvie Meis ook van de partij. Ook zij heeft 11.500 euro moeten aftikken. Waarom ze daar in hemelsnaam aanwezig was is niet bekend. Er liepen natuurlijk wel een hoop welgestelde mannen rond. Meer hoeven we vermoedelijk niet te zeggen.

'Gekke avond'

De zanger, want dat is hij nog steeds, spreekt van een 'gekke avond'. En dan komt het hoge woord eruit: ''Ik heb ook nog met Sylvie Meis staan zoenen die avond.'' Als er wordt gevraagd of het om een tongzoen ging, reageert hij met: ''Ze had wel een krukje nodig ja.''
Gordon hoopt niet dat er een foto van is gemaakt. ''Als daar beelden van uitlekken, is helemaal het hek van de dam.'' Hij moet ook lachen om Wim Beelen, de ex-vriend van Sylvie. ''Heb je gezien hoe lelijk die was? Het kan nooit slechter worden dan dat.''

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19