Is dit de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau?

BNers
door Roland
maandag, 05 februari 2024 om 10:21
yolanthecabau
Yolanthe Cabau kennen we natuurlijk maar al te goed. Ze heeft twee beroemde exen, namelijk Jan Smit en Wesley Sneijder. Nadat die laatste was vreemdgegaan, ging het koppel in 2019 uit elkaar. Yolanthe is nu al bijna vijf jaar single. Of toch niet meer?

Yolanthe relatie

Yolanthe Cabau van Kasbergen is inmiddels 38 jaar oud en is officieel nog steeds vrijgezel. De relatie met Jan Smit is spaak gelopen door bedrog. Jan zou een scheve schaats hebben gereden met Fleur Minjon, een van de beste vriendinnen van Yolanthe.
Terwijl Yolanthe nog een relatie met Jan Smit had, ging ze zelf ook vreemd. Ze werd in een parkeergarage met Wesley Sneijder betrapt. De twee maakten hun relatie niet veel later officieel, trouwden en kregen samen Xess Xava. Maar ook deze relatie liep op de klippen. Wesley bedroog haar met een ander en daar heeft hij tot op de dag van vandaag spijt van. Hij heeft inmiddels een nieuwe vriendin.

Nieuwe vriend Yolanthe?

Nadat Wesley en Yolanthe in 2019 uit elkaar gingen, is er geen man meer geweest die in aanmerking kwam om zich de vriend van Yolanthe te mogen noemen. Wesley Sneijder had heel lang de hoop dat het weer goed zou komen, maar die hoop kan hij laten varen.
Yolanthe is gister namelijk gespot met een mogelijke nieuwe vlam. Yvonne Coldeweijer weet te melden dat het gaat om de 'gewelddadige ex van Sylvia Geersen'. Het gaat om Robin Pijls. Sylvia was een paar maanden samen met hem in 2018.

Robin Pijls

Maar wie is deze Robin Pijls eigenlijk? Hij doet modellenwerk en is 1.91 meter lang en heeft schoenmaat 45. De Rotterdammer brengt zo te zien veel tijd door in de sportschool. Dat hij nu gezien is met Yolanthe, is iets waar Yvonne zich ongetwijfeld in zal vastbijten. Na vier jaar vrijgezel te zijn geweest, gunnen we Yolanthe een leuke vriend!
yool

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...