Jan Uriot haalt genadeloos uit naar zieke Martijn Krabbé

BNers
door Roland
donderdag, 07 maart 2024 om 20:22
januriot
Jan Uriot heeft enorme kritiek op Martijn Krabbé. De Privé-sterjournalist vindt het niet goed van Martijn dat hij bekendgemaakt heeft dat hij kanker heeft. Volgens Uriot had Krabbé eerst af moeten wachten hoe erg het is, alvorens naar buiten te treden.

Martijn Krabbé ziek

Krabbé deelde eergisteren met zijn volgers dat hij kanker heeft. De presentator blijft te zien op tv, maar zet zijn werkzaamheden tijdelijk op een lager pitje. Hij schreef ook dat het nieuws hard was binnengekomen binnen de familie, en dan met name bij zijn kinderen.
Martijn ziet naar eigen zeggen genoeg kansen er iets mee te doen. Ook liet hij weten dat er behandelopties op tafel liggen. Jan Uriot van Privé vindt het 'heel triest'. ''Hij ventileert dat even op Insta en wil met rust gelaten worden.'' Volgens Uriot wekt Martijn daarmee bewust reacties in de hand. En die kwamen er dan ook massaal, waaronder van bekende Nederlanders.

'Veel te vroeg'

Uriot vindt het eigenlijk niet handig van Krabbé. ''Het is bij mij ook allemaal veel te vroeg, want toen jij (Jordi Versteegden van De Telegraaf red.) het me vertelde had ik ook zoiets van: waarom ventileert hij dat nou via Instagram? Ik bedoel: hij heeft momenteel geen werkzaamheden.''
Aanstaande maandag begint het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken. Dat is natuurlijk eerder opgenomen. Uriot vindt dat Martijn eerst had moeten afwachten hoe het met zijn gezondheid gaat. ''Dan kun je daar later nog mee komen. Of het is heel ernstig. Dat weten we niet.''
Op X (Twitter) zijn de rapen gaar. Mensen kunnen niet geloven wat ze gehoord hebben. Alsof Martijn eerst met Jan Uriot moet overleggen hoe en wanneer hij zijn ziekte naar buiten brengt. Veel gekker moet het allemaal niet worden.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19