Vreselijk nieuws: Martijn Krabbé ernstig ziek

BNers
door Dennis
dinsdag, 05 maart 2024 om 14:15
martijn krabbe ziek
Martijn Krabbé heeft vreselijk nieuws bekendgemaakt. De televisiepresentator (55) is namelijk ernstig ziek. Dat laat hij weten door middel van een emotioneel bericht op zijn Instagram.

Het bericht

Hij schrijft: “Lieve volgers. Er is bij mij een vorm van kanker vastgesteld. Dat is treurig nieuws maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen.”
Volgens Martijn liggen er meerdere opties om hem te behandelen. Voor hem zelf is het moeilijk, maar hij geeft aan dat het voor zijn gezin nog veel zwaarder is. “Gelukkig kan ik zeggen dat ze sterk zijn en er zelfs met humor over praten.”

De toekomst

Krabbé schrijft dat kanker helemaal niet leuk is, maar vindt dat je met liefde alles gewoon kunt overwinnen. “Ik sta er dus hoe dan ook goed voor.”
Martijn is niet van plan om voortdurend berichten te plaatsen over zijn ziekte en eventuele behandelingen. Hij schrijft wel weer een keer in de lucht te komen als hij en zijn gezin van de schrik bekomen zijn.
Hij wil ook geen talloze steunbetuigingen ontvangen. Krabbé sluit zijn bericht af met: “Voor nu hoop ik dat we een beetje met rust worden gelaten.”

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...