Jutta Leerdam zegt haar vriend vaarwel, heeft een leuke tijd gehad

BNers
door Roland
vrijdag, 08 maart 2024 om 19:20
jutta
Jutta Leerdam kan zich opmaken voor een verdrietig afscheid van vriendjelief Jake Paul. De YouTuber en bokser is namelijk zo dom geweest om Mike Tyson uit te dagen voor een gevecht en krijgt precies wat hij zoekt. De twee staan binnenkort tegenover elkaar in de ring.

Jake Paul de bokser

Jake Paul maakte in 2020 zijn debuut in de ring. Hij heeft inmiddels tien partijtjes geknokt, waarvan er negen werden gewonnen. De enige verliespartij vond plaats tegen Tommy Fury. Maar Jake is in Nederland bekend als de vriend van Jutta Leerdam.
Mike Tyson daarentegen is wereldberoemd. De Amerikaan is legendarisch en knokte zichzelf naar de naam Iron Mike. In 2005 zette hij een punt achter zijn loopbaan, om in 2020 eenmalig terug te keren. Het duel met Roy Jones jr. eindigde in een split draw.

'Zou doodgeslagen worden'

En nu keert Tyson dus opnieuw terug. Hij is inmiddels 58 (!) jaar oud en staat tegenover iemand die maar liefst 31 jaar jonger is. Jake Paul heeft er geen problemen mee. Hij doet stoer en benoemt dat hij 'veel sneller' en ook 'veel beter' is.
Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland wordt er met enorme verontwaardiging gereageerd op het gevecht. Voormalig kickbokser Remy Bonjasky noemt Tyson een jeugdheld. ''Als Paul tegenover Tyson gestaan zou hebben toen hij 25 was, was hij doodgeslagen.''
''Tyson is de beste geweest, maar heeft niet meer dezelfde snelheid en drive. Dat kan ook niet. Daar moet je niet zo'n jong iemand tegenover zetten.''
Jake Paul snapt de kritiek niet. Hij heeft het over het 'grootste gevecht van de 21e eeuw'. Als Tyson een beetje in vorm is, kan Jutta afscheid nemen van haar aan grootheidswaanzin lijdende vriendje. Zouden we toch mooi vinden.

Jake Paul - Mike Tyson

Het potje knokken gaat plaatsvinden op 20 juli aanstaande. Als locatie is het grootste stadion van de Verenigde Staten uitgekozen. In het AT&T Stadium in Texas is plek voor 80.000 fans. Netflix heeft besloten de wedstrijd in zijn geheel uit te zenden.

Poll

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19