Kijkers Steenrijk, Straatarm gaan helemaal los over arm gezin

BNers
door Roland
donderdag, 29 februari 2024 om 00:19
steenrijk
We kunnen zeggen over het programma Steenrijk, Straatarm wat we willen: men vindt er altijd iets van. En dat is ook goed. Ga vooral zo door, zouden we zeggen. In de aflevering van gisteren konden kijkers zien dat de alleenstaande moeder Karin en haar dochter een weekje naar de Spaanse zon mochten. Maarre...vinden ze dat eigenlijk wel leuk?

Karin en Noa

In Steenrijk, Straatarm wisselen twee gezinnen zeven dagen lang van woning, budget en het dagelijks leven. In de aflevering van gisteren zaten Karin en Noa uit Katwijk. Zij hebben het financieel zwaar en kunnen maar net rondkomen.
De familie moet naar de Kledingbank en de Voorraadkast. Karin vindt het onzettend moeilijk dat ze haar kind niet kan geven wat ze haar zou willen geven. ''Vaak moet ik 'nee' zeggen, omdat we daar dan het geld niet voor hebben.''

''Dat lust ik niet''

Wanneer Karin en Noa horen dat ze naar Spanje mogen, wordt dat de eerste keer dat het gezin de grens over gaat. En dat is een mooi moment. Minder fraai wordt het tijdens het eten. Noa is niet gediend van de Spaanse keuken.
Ze weigert de patatas bravas en een bestelde burger op te eten. ''Ik lust de saus niet. Nee.'' En dat zorgt voor minder leuke reacties op social media.

NET BINNEN

joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19
winter 4551699 1280

Gaat het volgende week echt sneeuwen? Dit kunnen we verwachten

apr 12, 10:40
jerneymafs

MAFS-Jerney deelt vreselijk verdriet: ''Het contrast is zo groot''

apr 12, 9:20
auto

Kinderen van topvoetballer Harry Kane betrokken bij zwaar auto-ongeluk

apr 12, 8:44