Kijkers Steenrijk, Straatarm gaan los: ''Trap hier niet in!''

Entertainment
door Roland
woensdag, 07 februari 2024 om 22:08
zoe en nick
Gisteravond werd er weer massaal afgestemd op een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. Waar er vaak kritiek wordt geleverd op het minder bedeelde gezin, gaan kijkers nu helemaal los over de 'rijke' Zoë en Nick. De twee worden online helemaal afgemaakt.

Nick en Zoë

Nick en zijn vriendin Zoë ruilen een week van woning en budget met moeder Elise en haar twee kinderen, Lina en Naoufel. Het gezin uit Delft mag vakantie gaan vieren in de Griekse villa van Nick en Zoë. Omgekeerd zitten de 'rijken' in een appartementje.
Elise en haar kinderen hebben normaal gesproken niet de mogelijkheid om op vakantie te gaan. Dat komt door een schuld die niet meer af te betalen is. Daarom is het extra fijn dat ze kunnen genieten van een vakantie waar aan luxe geen gebrek is.

'Reclamestunt'

Maar kijkers herkennen deze Nick op Heij. Hij zat namelijk in het programma Ex on the Beach. Nick is influencer, dj en 'cryptocoach'. Als hij ziet dat Elise geen frame heeft maar alleen een matras, vraagt hij zijn volgers een nieuw bed te leveren.
Dit komt Nick online op ontzettend veel kritiek te staan. Iemand schrijft: ''Het zijn influencers. Trap er niet in mensen. Dit is een cursus verkoper en voor hem alleen maar een reclame stunt.'' Ene Mike de Vries denkt dat Nick en zijn vriendin helemaal niet rijk zijn.
''Die zogenaamde rijken hebben een persoonlijke lening afgesloten om die €2K op tafel te leggen. Hieronder vind je meer reacties:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

NET BINNEN

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...

linda de mol

Linda de Mol plaatst een fotootje zonder make-up, volgers gaan los

jun 18, 13:03

Linda de Mol heeft speciaal voor haar magazine LINDA een zogeheten 'No Make-Up Day' gelanceerd. Het is dan de bedoeling dat alle vrouwen in ons land een dag zonder verf op hun porum rondwandelen. Lind...

maan en karel

Karel is eindelijk eerlijk over het gebruik van Maan

jun 18, 12:12

Karel Gerlach van Goldband vormt al een poosje een koppel met Maan de Steenwinkel. De twee delen niet zoveel over hun relatie. Vandaag heeft Karel echter een interview gegeven aan 3voor12, waarin hij...

mafs

MAFS-Bastiaan heeft een nieuwe vriendin en dat is een oude bekende

jun 18, 8:54

Married At First Sight kende voor Bastiaan en zijn bruid Suzanne geen gelukkig einde. Inmiddels liggen de zaken anders, want Bastiaan heeft een nieuwe vriendin. Het gaat om een oude bekende en op TikT...