Lil Kleine heeft een nieuwe vriendin en dat is een HELE bekende

BNers
door Dennis
vrijdag, 14 juni 2024 om 17:26
lil kleine 3
Lil Kleine heeft een nieuwe vriendin en dat is een HELE bekende. Het gaat namelijk om niemand minder van de Belgische Megan Desaever. De echte OG's kennen Megan nog van Temptation Island. Haar deelname was niet direct een succes voor haar relatie en ze vertrok daarom ook als single weer naar huis. Toch duurde het niet lang voor ze weer op de televisie te zien was.
Ze heeft namelijk ook een aantal jaar geleden meegedaan aan het populaire programma 'Ex on the beach'. Die deelname leverde haar een iconische status op, waardoor ze dit jaar nogmaals mocht opdraven in het programma.

Belastingfraude

Inmiddels heeft Megan net als Nicolekke haar lichaam ingezet om geld te verdienen. Ze is namelijk al een tijdje actief op een betaalplatform voor volwassen content. Daardoor kwam ze ook flink onder vuur te liggen, want ze vertelde in een podcast dat ze er veel geld aan verdiend, maar dat ze geen belasting wilde betalen over haar inkomsten.
Dat kreeg de belastingdienst ook onder ogen, waardoor ze direct een onderzoek voor belastingfraude aan haar broek had hangen.
Ze is daarom nu naar Dubai vertrokken om daar geld te verdienen, zonder belasting te betalen. Nu is het zo dat veel bekende Nederlanders met een luxe levensstijl houden van deze plek. Een daarvan is natuurlijk 'Lil Kleine'.

Gezellig met Lil Kleine

Nou zijn de twee elkaar dus tegengekomen en ze hebben beide niet stilgezeten. Het blijkt namelijk dat de twee regelmatig de lakens delen met elkaar. Megan is hier nogal trots op en schreeuwt dit van de daken op haar eigen socials. Ze vertelt er ook bij dat het zeker niet eenmalig is en dat de twee regelmatig niet van elkaar af kunnen blijven.
Dat ze van bekende Nederlanders houdt is inmiddels wel duidelijk. Ze heeft namelijk ook niemand minder dan Wesley Sneijder gedaan.

Poll

NET BINNEN

jelmont

B&B-eigenaar loog over verleden, zender begint groot onderzoek

jul 24, 22:20

B&B Vol Liefde is de nummer één trending op X. Het programma is razend populair in Nederland. Bij onze zuiderburen scoort B&B Zoekt Lief op hetzelfde moment ook goed. Daar is één deelnemer, die flink...

albert

B&B-Albert reageert op de kritiek die hij krijgt en is duidelijk over wat hij zoekt

jul 24, 20:03

B&B Vol Liefde-Albert werd gisteren compleet afgemaakt op social media door wat ongemakkelijke momenten met Marijke. Hoe denkt de kasteelheer zelf eigenlijk over de aandacht die hij krijgt? En wat zoe...

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...