Luisteraars laaiend na walgelijke opmerking Marieke Elsinga

BNers
door Roland
dinsdag, 26 maart 2024 om 18:46
mariekeelsinga
Marieke Elsinga ligt zwaar onder vuur. De presentatrice maakte gisteren een bizarre opmerking tijdens de ochtendshow van Qmusic. Luisteraars waren verbouwereerd. ''Dit is echt ontzettend respectloos'', zo beet iemand haar toe.

Marieke Elsinga Def Rhymz

Het had te maken met het tragische overlijden van Def Rhymz. De rapper had een steunhart en wachtte op een donorhart. Afgelopen weekend overleed hij door hartfalen. Marieke Elsinga zag blijkbaar een gelegenheid hier een grappig bedoelde opmerking over te maken.
Zoals je wellicht weet had Def een aantal grote hits. Een daarvan was het nummer schudden. Marieke leek het wel 'geinig' als de woorden 'zak, zak, zak' te horen zouden zijn als de kist van Def daalde. Veel luisteraars wisten niet wat ze hoorden. Op social media gaat het dan ook flink los. Mensen noemen het respectloos, walgelijk en misplaatst tegenover de nabestaanden.
Ook de familie van Def Rhymz reageerde. Onder de laatste post van Marieke op Instagram schrijft ze: ''Ik vind het volkomen respectloos en belachelijk dat je denkt dit soort opmerkingen te kunnen maken. Sta erbij stil hoe jij het zou ervaren als het jouw familielid was.''

Excuses

Marieke is zich kapotgeschrokken en heeft besloten via Instagram te reageren op de ophef. Ze zegt dat het niet haar bedoeling is geweest. ''Ik ben namelijk niet iemand die te pas en te onpas mensen beledigt.'' Marieke zegt dat ze 'open en bloot' praat en soms uitglijders maakt.
Ze wil dat echter niet als excuus gebruiken voor het kwetsen van familie en naasten van Def Rhymz. ''Laat dat duidelijk zijn: ik wil mijn uitleg niet inzetten als slap excuus. Ik heb een lelijke en domme fout gemaakt. Ik heb familie en naasten gekwetst. Dus bij dezen: sorry.''

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19