Maan zegt vaarwel tegen vriend en verbreekt relatie

BNers
door Roland
woensdag, 17 april 2024 om 20:15
maan en karel
Maan de Steenwinkel is al een tijdje samen met Karel Gerlach. Die maakt onderdeel uit van Goldband. Het koppel lijkt ontzettend goed bij elkaar te passen. Dat werd eerder ook al duidelijk in interviews, waar Maan nauwelijks van Karel af kon blijven.

Stiekem

De twee zijn muzikaal ook goed op elkaar ingespeeld. Maan en Goldband lanceerden het nummer Stiekem, dat op nummer 1 kwam in de Single Top 100. Bij onze zuiderburen was Stiekem goed voor de negende plaats in het Ultratop 50-klassement.
Hoewel Maan en Karel het voorheen (let op) erg leuk hadden, was er ook een andere kant. De zangeres begon steeds minder muziek te maken. Begin dit jaar werd zelfs duidelijk dat Maan dit jaar niet gaat optreden. Yvonne Coldeweijer wist op Instagram te melden dat het niet goed gaat met haar. De juicekoningin haalde er een burn-out bij, maar ook verboden middeltjes.

Relatie met Karel in zwaar weer

Maan reageerde daar weer op, door te vertellen dat 'heel goed' met haar gaat. Maar daar geloven mensen niet zoveel van. Dat hoeft verder ook niet natuurlijk.
Enfin, bij Juicechannel is te lezen dat de relatie van Maan en Karel in zwaar weer lijkt te verkeren. ''Het viel ons al op dat Karel niet echt meer iets over haar kwijt wil in interviews.'' Maar Karel heeft ook alle foto's met Maan van Instagram verwijderd.
Maan post op haar beurt ook niets meer over Karel, die ook geen enkele foto meer liked. Dat is meestal foute boel. Volgers weten het zeker: die zijn uit elkaar.
maan en karel

NET BINNEN

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...

linda de mol

Linda de Mol plaatst een fotootje zonder make-up, volgers gaan los

jun 18, 13:03

Linda de Mol heeft speciaal voor haar magazine LINDA een zogeheten 'No Make-Up Day' gelanceerd. Het is dan de bedoeling dat alle vrouwen in ons land een dag zonder verf op hun porum rondwandelen. Lind...