Vriend Maan geeft zorgelijke antwoorden op de vraag hoe het met haar gaat

BNers
door Roland
donderdag, 21 maart 2024 om 22:03
karelgerlach
Maan de Steenwnkel is al een tijdje van de radar verdwenen. De zangeres heeft besloten om dit jaar geen optredens te geven. Yvonne Coldeweijer schreef eerder op Instagram dat het 'niet zo lekker' gaat met de zangeres. Haar vriend vertelt nu meer.

Maan optreden

Een week geleden vroeg een volger van Yvonne Coldeweijer of de juicekoningin enig idee heeft wat er speelt rondom Maan. Die reageerde daarop dat ze de 'marketingstunt' van de zangeres had gezien waarbij het leek of er iets groots aan ging komen.
''Om vervolgens te posten dat ze geen festivals doet en nieuwe muziek aan het maken is. Zonder muziek te posten.'' Yvonne heeft gehoord dat Maan de tijd vooral benut om te feesten en verboden middeltjes tot zich te nemen. En dus vraagt men zich af hoe het echt met haar gaat.

'Ja, goed'

Maan heeft natuurlijk een relatie met Karel Gerlach van snuif goldband. Vandaag verschenen de heren bij de 3FM-awards. Als de verslaggever van De Telegraaf vraagt hoe het met Maan gaat zegt Karel: ''Ja, goed.'' Als er doorgevraagd wordt waarom ze zo weinig laat horen, zegt hij: ''Ja, klopt.''
De verslaggever wil weten wanneer we Maan weer terug kunnen verwachten op het podium. ''Nou ehhh, ze is lekker bezig met muziek maken en de rest zie je vanzelf.''
Kortom: antwoorden waar niemand iets mee kan. De zorgen rondom Maan nemen hierdoor bij veel mensen alleen maar toe.
Acht maanden geleden gaven Karel en Maan samen een interview bij Vogue. Die kun je hieronder bekijken:

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19