'MAFS-Gerben gaat verder met een andere man'

BNers
door Roland
maandag, 11 maart 2024 om 15:25
gerbenmafs
Het seizoen van Married At First Sight (MAFS) is nog bezig, maar nu zijn er al geruchten opgedoken over de koppels die inmiddels niet meer bij elkaar zijn. Daarover berichtten we vanmorgen al. Maar wat blijkt? MAFS-Gerben zou zelfs al een nieuwe vriend te hebben.

MAFS-relaties

In de afgelopen weken draaide de geruchtenmolen op volle toeren. Nog voordat Anneke en Dirk definitief uit elkaar gingen, werd er al gemeld dat Anneke inmiddels een nieuwe vriend heeft. Ze zou nu samen zijn met de lokale, en veel jongere, bakker uit Renkum.
Ook Dirk zou inmiddels gelukkig zijn met een nieuwe vrouw. Dat was Patty Harpenau, de moeder van Dotan. Zelf onthulde ze dat de relatie 'erg pril' was. Een aantal dagen later werd het allemaal weer in twijfel getrokken. Dirk noemde het 'onzin', terwijl Patty 'niet uitsloot' dat ze een relatie met Dirk zou krijgen. Behoorlijk warrig allemaal.

MAFS-Gerben vriend

Vanmorgen dook er op het juicekanaal Reality.FBI een bericht op over MAFS-Gerben. Hij zou inmiddels niet meer samen zijn met Erik. Hij zou nu samen zijn met een andere man, genaamd Chris. Een informant van het kanaal zegt er het volgende over:
''Dit is de nieuwe vriend van Gerben. Ze brengen het nu nog in Tilburg als dat ze collega's van elkaar zijn en dat zijn ze ook, dus een goede dekmantel. Hij komt uit Den Bosch, maar ze zijn nu al een paar keer in cafe De Wijn in Tilburg gezien en dan zie je dat ze wel meer dan collega's zijn.''

Gerben ontkent

Gerben heeft inmiddels gereageerd op het bericht. Hij ontkent het allemaal. ''Sorry Chris, dat je hierin wordt meegesleept.'' Gerben houd vol dat Chris Berkelmans niet meer is dan zijn collega.
Eerder liet oud-deelnemer Jeroen al weten dat deelnemers een 'geheimhoudingsclausule' moeten tekenen. Overigens moeten ook familieleden en vrienden tekenen. ''Er stond in dat we twee jaar lang niets naar buiten mochten brengen en dat we niet op een negatieve manier over MAFS mochten praten. En dat op straffe van 50.000 euro.''
Dat Gerben ontkent is dus niet meer dan logisch. Of hij echt niet meer samen is met Erik, zullen we dus niet snel horen.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19