Uitgelekt: Deze koppels uit MAFS zijn nu niet meer samen

BNers
door Roland
maandag, 11 maart 2024 om 11:53
carloboszhard
Het einde van Married at First Sight nadert. Op 20 maart staat de laatste uitzending gepland. Van enkele koppels is inmiddels al wel duidelijk dat ze niet meer samen zijn. Dirk en Anneke zijn gescheiden, terwijl ook Sarath en Malou niet bij elkaar passen.

Andere koppels MAFS

Het eerste koppel waarvan al snel duidelijk was dat het een totale mismatch betrof, waren Anneke en Dirk. De twee konden elkaar niet zien of luchten. Anneke vernederde Dirk meermaals. Het was zelfs zo erg dat Dirk op televisie in tranen uitbarstte.
In het geval van Sarath en Malou duurde het iets langer. Tijdens het koppelsdiner deed Malou denigrerende uitspraken, waar kijkers erg van schrokken. Zo vertelde ze onder meer dat ze bij het altaar niet onder de indruk was van haar aanstaande.

Jerney en Jeffrey

Over Jerney en Jeffrey is een hoop te zeggen. De twee voelden een geweldige klik bij het huwelijk. Tijdens het koppelsdiner kreeg het huwelijk van Jerney een 9,5 als cijfer. Als Jeffrey daarna in zijn auto stapt om Jerney te vertellen wat hij voelt, zegt zij hetzelfde te ervaren.
MAAR, de twee zijn niet meer samen. Het goed ingevoerde juicekanaal Reality.FBI weet namelijk dat Jeffrey al 'een tijdje' niet meer samen is met Jerney. In plaats daarvan probeert hij zijn ex-vriendin terug te krijgen. ''Er is app-verkeer dat er niet om liegt.''

Gerben en Erik

Zouden Gerben en Erik dan nog steeds bij elkaar zijn? Het antwoord daarop is wederom negatief. Gerben heeft zelfs een nieuwe vriend... ''In Tilburg brengen ze het nu nog alsof ze collega's zijn'' De realiteit is echter anders, want Gerben en zijn nieuwe vlam zijn al meermaals intiem gespot.
mafs

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19