MAFS-Wichian deelt verdrietig nieuws: ''Ik moet doorgaan''

BNers
door Roland
donderdag, 07 maart 2024 om 21:51
wichian
Het huidige seizoen van MAFS (Married At First Sight) is nog tot het einde van deze maand te zien. Wie is er nog samen, en voor wie is het huwelijk uitgelopen op een ramp? Voormalig deelnemer Wichian zag zijn huwelijk mislukken, en deelt nu wederom tragisch nieuws.

MAFS-Wichian

Wichian deed mee aan seizoen acht van MAFS. Hier werd hij gekoppeld aan Loes. Het huwelijk redde het helaas niet, maar hij vond uiteindelijk een nieuwe liefde. Ook dit heeft helaas geen standgehouden. Via Instagram laat Wichian weten weer single te zijn.
Hij schrijft: ''Zo veel lieve, mooie en persoonlijke berichten krijg ik van iedereen. Dank daarvoor. Ik voel me echt gevleid door alle reacties. Het is doorgaan en koppie omhoog. Ik kan terug kijken ook weer naar herinneringen die ik zou koesteren.'' Wichian vindt dat hij zichzelf kan aankijken in de spiegel en heeft er alles aan gedaan om zijn relatie te laten lukken.

Streef naar beter

Hij wil niet te veel naar het verleden kijken. ''Streef altijd naar beter en leer van de momenten die zijn geweest of die nog komen gaan.''
We kennen toevallig nog twee 'meiden' uit het huidige seizoen van MAFS die hij wellicht zou kunnen verleiden. Ene Anneke, of natuurlijk Malou. Al gunnen we Wichian dat eigenlijk ook weer niet.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19