MAFS-Jeffrey hakt knoop door en verrast iedereen met onverwacht besluit

BNers
door Roland
zondag, 10 maart 2024 om 19:05
jeffreymafs
Jeffrey en Jerney beleven een spannend liefdesavontuur in Married at First Sight (MAFS). Wat erg weinig mensen tot nu toe wisten, is dat jeffrey tegelijkertijd ook bouwt aan zijn toekomst. En dan gaat het niet over zijn werk als elektricien.

MAFS-Jeffrey en Jerney

Jeffrey en Jerney doen dit seizoen mee aan MAFS. De twee waren vanaf het eerste momenten verbonden met elkaar, alleen ontbrak het aan verliefdheid. Na het koppelsdiner sloeg de vonk toch over. Jeffrey besloot om de auto in te stappen om Jerney te vertellen wat hij voor haar voelt.
Gelukkig voor hem blijken die gevoelens wederzijds. Als twee verliefde pubers zitten ze op de bank met rode wangetjes. Tijdens MAFS kon je al zien dat Jeffrey naast Jerney nog een grote liefde heeft. Hij is namelijk ook dol op zingen. En nu is duidelijk geworden dat hij in de afgelopen weken niet heeft stilgezeten. Op social media post hij een bijzondere foto.

Jeffrey wordt hitzanger

Jeffrey is op bezoek gegaan bij platenmaatschappij Rood Hit Blauw, gespecialiseerd in Nederlandstalige cd's en dvd's (dat bestaat blijkbaar nog). Onder de foto schrijft hij: ''Mooi gesprek gehad, wordt vervolgd.''
Hij ambieert dus een loopbaan als zanger. En waarom ook niet he? Mensen als Famke Louise en Gordon vinden zichzelf tenslotte ook muzikaal. In ieder geval heeft het er alle schijn van dat we Jeffrey binnenkort verwachten kunnen op het podium.

Laatste uitzending MAFS

Het huidige seizoen van Married At First Sight is bijna afgelopen. Als we bij Videoland spieken, zien we dat de laatste uitzending van MAFS gepland staat voor 20 maart. Tot nu toe weten we al dat de huwelijken van Anneke en Dirk, alsmede die van Malou en Sarath mislukt zijn.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19