MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

Entertainment
door Roland
vrijdag, 01 maart 2024 om 11:31
jeppe1
Gisteren meldden wij al dat Jantine en Jeppe de uitkomst van het huwelijk in Married at First Sight (MAFS) in een Instagram-video hadden verraden. Nu zijn de twee ook nog op uiterst knullige manier gespot in een binnenstad. Mocht het nog niet duidelijk zijn, dan is het dat nu wel.

MAFS Jantine en Jeppe

Het juicekanaal Reality.FBI heeft een bericht ontvangen van een volger, die Jantine en Jeppe heeft zien lopen in Tilburg. Omdat MAFS nog niet afgelopen is en het voor kijkers dus spannend moet blijven, hadden ze zichzelf vermomd.
Jantine had voor de gelegenheid een pruik opgedaan, terwijl Jeppe een petje op had. Hiermee wilden de twee voorkomen dat ze herkend zouden worden. Helaas pindakaas, want de vermomming was niet goed genoeg om voorbijgangers om de tuin te leiden. Ze werden dan ook razendsnel herkend en stonden binnen no-time overal op social media.

Ze zijn nog samen

De Telegraaf meldde gisteren al dat Jantine en Jeppe nog samen zijn. Zij baseren dat op een video die Jantine op Instagram plaatse. Hierin is niet alleen dat ze er eindelijk in geslaagd is om sushi met stokjes te eten, maar is ook te zien dat ze haar trouwring draagt.
Nu de twee in een vermomming zijn gespot, kan dat weinig anders betekenen dat dat ze inderdaad nog samen zijn. Waarom zou je jezelf anders een pruik aanmeten om te voorkomen dat je herkend wordt? Juist ja, daar is geen andere reden voor.

Dirk en Anneke

Reality.FBI heeft overigens nog meer nieuws: ''Er heerst een zwaar vermoeden dat de andere koppels niet meer bij elkaar zijn.''
Van Dirk en Anneke weten we dat inmiddels al zeker. De twee hebben elkaar (eindelijk) losgelaten. Anneke zou overigens al samen zijn met een nieuwe man. Het zou gaan om veel jongere bakker uit Renkum. Omdat MAFS nog loopt, wil niemand dit bevestigen.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19