MAFS-Jeppe doet emotionele oproep: ''Laat het mij weten''

BNers
door Roland
maandag, 01 april 2024 om 13:56
jeppehondelink
Jeppe en Jantine, die als enige het 'wetenschappelijke experiment' van Married at First Sight (MAFS) van seizoen 9 hebben overleefd, zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Financieel gaat het echter niet best. Jeppe heeft geen werk meer.

Faillissement voorkomen

Jeppe had een eigen winkel in Hengelo. Hier verkocht hij vissen en aquaria. Dat ging helaas niet goed genoeg en de toko moet sluiten Op Instagram schreef hij emotioneel: ''Het was een prachtige tijd maar ondanks alle tijd, zweet, tranen en spaarcentjes kreeg ik het niet genoeg van de grond.''
Met andere woorden: Jeppe moet op korte termijn afscheid nemen van zijn geliefde winkel. Anders zou hij met een faillissement te maken krijgen. Fans vroegen zich af of hij 'op zou geven' omdat hij misschien samen wilde wonen met Jantine. Daar geeft hij nu opheldering over.

Verhuizen naar Nijmegen

Via Instagram bedankt Jeppe iedereen voor de lieve berichtjes. Hij geeft aan werkloos te zijn en is met spoed op zoek naar werk. Hij is nog niet van plan om op korte termijn naar Nijmegen te verhuizen, waar Jantine dus woont.
''Ik moet eerst weer op zoek naar een vaste baan hier in de omgeving en dus kunnen we in de toekomst kijken, of we samen een huisje kunnen betalen bij Jantine in de buurt.'' Maar goed, Jeppe heeft dus geen inkomen. Hij doet daarom een oproep.
''Ken je nog een leuke vacature in de omgeving Overijssel (het liefst in retailmanagement), laat het dan vooral weten.''

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19