MAFS-Jeppe zegt vaarwel: ''Het was een mooie tijd''

Entertainment
door Roland
dinsdag, 19 maart 2024 om 19:09
jeppemafs
Jeppe Hondelink, bekend van het televisieprogramma Married At First Sight, zit er helemaal doorheen. Hij heeft een zwaar besluit genomen, die de komende tijd veel impact zal gaan hebben op zijn leven. Hij laat via Instagram weten wat er aan de hand is.

Winkel Jeppe

Zoals je misschien weet, of niet, was Jeppe's aquascaping en garnalenhobby uitgegroeid tot een mooie winkel in hartje Hengelo. Dat is nu voorbij, want op Instagram schrijft hij dat zijn zaak op korte termijn de deuren sluit.
''Het was een prachtige tijd maar ondanks alle tijd, zweet tranen en spaarcentjes kreeg ik het niet genoeg van de grond. Ik ga door als online shop en B2B met het inrichten en onderhouden van aquaria. Maar de winkel sluit na volgend weekend en wordt omgetoverd naar een showroom''

Veel stress

Voor Jeppe was het naar eigen zeggen een hele moeilijke beslissing. ''Zeker ook een beslissing die voor veel stress heeft gezorgd de laatste tijd, maar ik ben blij dat het nu duidelijk is en dat ik op zoek kan gaan naar een nieuwe uitdaging.''
Wat Jeppe precies voor ogen heeft is nog niet bekend. Toch is hij vol vertrouwen: ''Het gaat zeker goedkomen'', aldus de positief ingestelde MAFS-deelnemer.

Jeppe en Jantine

Jeppe werd in MAFS gekoppeld aan Jantine. Hoewel deelnemers niets mogen vertellen over de uitkomst van het huwelijk, leek dat vorige maand onbewust toch te zijn gebeurd. Speurneuzen van De Telegraaf zagen een video bij Jantine op Instagram.
Hier was te zien dat ze de trouwring nog steeds draagt. We gaan er niet vanuit dat Jantine in de tussentijd met iemand anders getrouwd is. En dus lijkt de video te verraden dat Jeppe en Jantine nog steeds bij elkaar zijn.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19