MAFS-Jeppe en Jantine doen hun trouwringen af

BNers
door Roland
zaterdag, 29 juni 2024 om 21:22
jantine en jeppe
Shownieuws en andere vaderlandse media zijn in rep en roer. MAFS-Jeppe en Jantine, het enige koppel uit het afgelopen seizoen van Married At First Sight, hebben hun trouwringen afgedaan. Wat is er aan de hand met de twee?

Jeppe en Jantine

Jeppe en Jantine lijken voor elkaar gemaakt. Tijdens het programma klikten ze al goed met elkaar en dat is na de uitzendingen alleen maar verbeterd.
Door de juicekanalen wist iedereen al gauw dat de twee ook na het programma nog bij elkaar waren. Jeppe en Jantine hadden er alles aan gedaan om het uitlekken daarvan te voorkomen. Ze gingen zelfs in vermommingen over straat.
Enfin, sinds het jawoord hadden de twee hun trouwringen niet meer afgedaan. Via Instagram laat Jeppe weten dat de ringen nu wel af zijn.
Shownieuws is daar erg van geschrokken. Zij schrijven: Wat? MAFS-Jeppe en Jantine doen hun trouwringen af. En dan schrikken mensen, want bij het lezen van een dergelijke titel denk je automatisch aan een breuk tussen de twee.
Dat blijkt gelukkig niet aan de orde. De ringen zijn alleen maar af omdat ze gegraveerd worden. Jeppe laat zien dat ze kunnen kiezen uit verschillende stijlen. Het lijkt erop dat de twee kiezen voor hun namen en daarbij nog de datum van hun trouwdag.
Niks aan de hand dus. Kunnen we allemaal weer rustig slapen.

Moeilijke tijd

Recent deelde Jeppe serieuzere zaken. Zijn vader kreeg vier jaar geleden de diagnose nierkanker. Begin deze maand liet Jeppe weten dat er uitzaaiingen gevonden zijn bij zijn vader.
'We hopen dat het zo lang mogelijk goed gaat, maar zeker weten doen we het niet'', aldus Jeppe in een bericht op Instagram.
''We hopen dat de behandelingen aan zullen slaan en dat Paps zich nog lang fijn voelt en we samen nog vele mooie herinneringen mogen maken!''

NET BINNEN

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...