Matchmaker Eveline eerlijk over hoe MAFS-Malou en Sarath aan elkaar gekoppeld werden

BNers
door Roland
vrijdag, 08 maart 2024 om 14:12
maloumafs
Op de al gescheiden Dirk en Anneke na, namen alle kandidaten van MAFS (Married At First Sight) deel aan het koppelsdiner. Dat had leuk moeten uitpakken, maar in plaats daarvan besloot Malou om Sarath de wind van voren te geven. Niet best.

Plaatsvervangende schaamte

Het begon al met het feit dat Malou niet naast Sarath wilde gaan zitten. ''Dat is voor mij echt een gepasseerd station'', aldus Malou die zo ver mogelijk van haar man af gaat zitten aan een verder lege tafel. Wanneer Malou vervolgens hard natrapt naar Sarath, vinden ook kijkers het te ver gaan.
In de uitzending van RTL Boulevard geeft Bridget Maasland dat aan. ''Je zit met plaatsvervangende schaamte te kijken.'' Bridget vraagt zich af wie Malou en Sarath in hemelsnaam aan elkaar heeft gekoppeld. Dat zijn de MAFS-matchmakers Eveline Stallaart en haar collega.

Expert verdedigt match

Volgens Eveline zijn Malou en Sarath door heel veel onderzoeken en vragenlijsten gegaan. ''Cijfermatig klopt het. In ons hoofd klopte het, maar wij zien die mensen niet samen als het even tegenzit.'' Kijkers hadden al na anderhalve uitzending door dat Malou en Sarath geen match zijn.
eveline
Expert Eveline kreeg dat pas tijdens de huwelijksdag door. ''Dan hoor je van de expert die daarbij is ook wel wat dingetjes waarvan je denkt oei, oei, oei.'' Eveline stelt dat wanneer de druk en de stress van de huwelijkreis dan wegvalt, dat het best mogelijk is dat mensen elkaar weer vinden.
Vanuit de studio wordt een beetje laconiek gereageerd. ''Die twee zijn in niks een match.'' Maar Eveline blijft volhouden dat er 'pieken en dalen' waren en merkt ook nog op dat er 'hele bijzondere dingen aankomen'. We gaan het meemaken.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19