Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een wereldberoemd fotomodel

BNers
door Roland
woensdag, 26 juni 2024 om 19:00
memphis
Memphis Depay bakt er op het Europees Kampioenschap voetbal geen pepernoot van, maar heeft wel een nieuwe vriendin weten te scoren. Depay doet het met het oogverblindende fotomodel Coral Gutiérrez, die eruitziet om door een ringetje te halen.

Memphis Depay vriendin

Niemand wist dat Memphis een relatie had. Hij deelt er zelf namelijk niets over. Het kwam onlangs naar buiten, toen hij aangaf dat zijn vriendin zijn zweetband mooi vindt.
Volgens weekblad Story is mevrouw Gutiérrez overigens niet nieuw in het leven van Memphis. Hij zou al langer dan een jaar met het uit de Canarische Eilanden afkomstige fotomodel gaan. Opmerkelijk aan dit verhaal is dat de vader van Depay zijn schoondochter niet kent.
Memphis heeft zijn vriendin nog niet voorgesteld aan zijn vader. Toch apart wanneer je al een jaar samen bent.
Tegen weekblad Story doet vader Dennis uit de doeken haar nog niet ontmoet te hebben. ''Hij is volwassen, en als hij de tijd rijp acht haar aan mij voor te stellen, dan zal hij dat doen'', aldus papa Depay.

Eerdere relaties

Eerder had Memphis een relatie met de Amerikaanse Lori Harvey, met wie hij zelfs verloofd was. Daarna vond hij opnieuw het geluk bij actrice Chloe Bailey, maar ook die relatie strandde.
Onderstaand enkele mooie plaatjes van Coral Gutiérrez. Wellicht kan zij ervoor zorgen dat Memphis de sterren van de hemel speelt in de volgende ronde.

Vriendin Wout Weghorst

Wout Weghorst heeft trouwens ook een vriendin, waarmee hij al sinds de middelbare schoolperiode samen is. Wil jij weten wie de vrouw is die Wout gelukkig maakt? Klikkerdeklik.

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...