'Monique Westenberg (46) gaat verder als man'

BNers
door Roland
zondag, 28 april 2024 om 20:29
moon
Monique Westenberg kent een slecht begin van haar vakantie. De 46-jarige 'influencer' stapte gisteren op het vliegtuig, maar haar koffer blijkt te zijn achtergebleven. En dus moet Monique rondlopen in de kleding van haar vriendje André.

Da's pech, koffer weg

Monique en André zijn momenteel maar weer eens op vakantie. Bij aankomst stond Moon een nare verrassing te wachten. Haar koffer was vermist.
Dat moet de hele wereld natuurlijk weten, want Monique heeft meteen haar volgers op Instagram op de hoogte gebracht. ''Bij gebrek aan koffer (die staat nog op een ander vliegveld), de kleding van je man maar aan.'' Voor wie het wil laten vertelt Monique ook nog dat ze helemaal geen ondergoed aan heeft. Echt heel erg spannend!
Grappig dat Monique haar vriend omschrijft als haar 'man'. Helemaal nadat André een paar dagen geleden nog liet weten dat hij maar drie dagen per week bij haar wil zijn.

'Mijn man'

De overige vier dagen heeft hij 'vrij spel'. Eerder meldde Yvonne Coldewijer ook al dat André met anderen naar bed mag, zolang hij maar weer terugkeert bij Monique. Zelfs wanneer André bij Monique in huis slaapt, tukt hij in een andere kamer.
Monique kan samenwonen met 'haar man' ook op haar buik schrijven. Daar heeft André geen zin in. Maar ach, ze woont in een huis dat door hem betaald is, terwijl hij waarschijnlijk ook de vakanties betaalt. Dat laatste is een aanname.
Maar goed, wellicht zijn er geen winkels op de vakantiebestemming. Of de portemonnee André Hazes is even niet bij haar, waardoor ze in mannenkleren moet rondlopen. Het is niet bekend of de koffer wordt nagezonden.
monique westenberg

NET BINNEN

olcay gulsen

Olcay Gulsen eindelijk eerlijk, maakt de echte reden van de breuk met Ruud bekend

mei 18, 20:50

Olcay Gulsen is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel, sinds ze vorig jaar uit elkaar ging met radio-dj Ruud de Wild. Ze was bijna vier jaar met hem samen, maar heeft de reden van de breuk nooit onthu...

rob de nijs

Jet deelt ontroerend bericht over Rob de Nijs

mei 18, 20:34

Jet de Nijs heeft op Instagram voor huilende volgers gezorgd. De vrouw van Rob de Nijs heeft een foto van zichzelf met haar man gedeeld en heeft daar een erg ontroerende tekst bij geschreven. Mensen v...

markus spiske n tfau9gtf0 unsplash

Zoveel contant geld mag je in je woning bewaren

mei 18, 18:49

De discussie over het belang van contant geld is actueler dan ooit, nadat er in slechts twee dagen tijd twee keer een gigantische pinstoring is geweest. Wat veel mensen zich afvragen: hoeveel contant...

pinnen

Nieuwe pinstoring: Het hele betaalverkeer ligt plat

mei 18, 15:09

Het is momenteel weer helemaal mis in ons land. Nadat er afgelopen donderdagavond een pinstoring was, komen er nu weer meldingen binnen over problemen met pinbetalingen. Op de website allestoringen.nl...