Net binnen: Roddelvlogger Yvonne Coldeweijer aangeklaagd

BNers
door Roland
dinsdag, 05 april 2022 om 16:57
Yvonne
Zelfbenoemd roddelkoningin Yvonne Coldeweijer moet volgende week dinsdag voor de rechter verschijnen. De persoon achter het juicekanaal Life of Yvonne, is naar eigen zeggen aangeklaagd door zangeres Samantha Steenwijk. Dat meldt ze in een vandaag geposte video.

Illegale afslankpillen

Yvonne maakte in een video openbaar dat Steenwijk illegale dieetpillen had gebruikt om gewicht te verliezen. Volgens Steenwijk is dat een grove leugen.

Eisenpakket

Coldeweijer zegt dat Steenwijk een heel eisenpakket op tafel heeft gelegd. Het gaat om een rectificatie en een schadevergoeding van €5.000. Daar bovenop wil Steenwijk dat Coldeweijer haar bronnen, de zogenaamde 'spionnen' openbaar maakt die haar deze informatie hebben gegeven.
Het management van Steenwijk wilde vandaag tegenover persbureau ANP niet bevestigen dat de zangeres een rechtszaak tegen de roddelvlogger heeft aangespannen.

Rechtbank bevestigt, maar andere datum

Desgevraagd bevestigt de rechtbank in Amsterdam dat Coldewijer op vrijdag 15 april voor het hekje moet verschijnen omdat er een kort geding tegen haar is aangespannen.
Yvonne heeft het over dinsdag 12 april. Volgens een woordvoerder van de rechtbank is daar in ieder geval niets over bekend.

NET BINNEN

nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38
wendy van dijk

Wendy van Dijk legt werk opnieuw neer: "We steunen haar"

apr 19, 11:47