Nicolleke springt zonder broek op politieauto, laat alles zien

BNers
maandag, 27 november 2023 om 11:43
nicolkremers
Nicol Kremers is in niet zo'n beste staat van welzijn. Het ex-liefje van Peter Gillis slaagt er maar niet in uit de handen van vrouwe Justitia te blijven.

Aangehouden

Vorige maand mocht ze voor het hekje verschijnen in het verband met het weigeren van een bloedproef. Deze moest ze doen na een bizar ritje waarin ze de auto van een vriendin finaal in de prak reed. Respect voor blauw? Nicol heeft er maling aan.
Om haar 'ik heb dikke schijt'-houding aan de buitenwereld te tonen, heeft ze nu besloten om te protesteren. Ze trekt haar broek naar beneden en gaat op de motorkap van een politieauto liggen. Te bizar voor woorden, maar dat pas ook wel bij haar.
nicolkremers

40 uur taakstraf

Op 6 maart dit jaar werd Nicol van de weg geplukt. Tegen agenten vertelde ze op de vlucht te zijn voor haar ex Peter Gillis.
Agenten hadden het vermoeden dat Nicol niet helemaal fris achter het stuur was gekropen. Daarom wilden zij graag een bloedproef laten uitvoeren. La Kremers werkte hier niet aan mee en dus is alcohol- of drugsgebruik nooit bewezen.
Maar goed, aan het weigeren van een bloedtest zijn gevolgen verboden. En dus werd Nicolleke vorige maand tot 40 uur taakstraf veroordeeld.

Broek uit

Wie denkt dat Nicol nu wel klaar is met justitie en er alles aan doet om niet op te vallen, heeft het mis. Nicol is van plan om 'wraak' te nemen.
En daarom heeft het naaktmodel besloten om haar broek in het openbaar te laten zakken, en vervolgens een diepe buiging te maken.
Op haar fanpagina schrijft ze: ''Handen omhoog! En broek naar beneden.'' Wie de foto wil zien, moet daarvoor eigenlijk een abonnementje afsluiten. Onze vrienden van Loesoe hebben de foto echter in hun bezit. Omdat we erg correct zijn, geven we hen dus ook de credits voor het delen.
Heb jij zin in meer spannende plaatjes van Nicol? In verband met Black Friday-week geeft ze 65% korting op pikant beeldmateriaal.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19