Nicolleke volledig uit de kleren: ''Hele eer dat ze mij wilden''

BNers
doorRolandwoensdag, 06 september 2023 at 9:51
Nicolleke volledig uit de kleren: ''Hele eer dat ze mij wilden''
Nicol Kremers geeft zichzelf letterlijk bloot! De voormalig realityster is uit de kleren gegaan voor Playboy en is te zien in de septembereditie van het mannenblad. La Kremers is lyrisch en is ontzettend trots: ''Dat ze mij wilden, voelt als een hele eer.''

''Ben wel wat gewend''

Nicol Kremers is natuurlijk niet onbekend als het om naakt poseren. Ze laat haar fans namelijk ook genieten op het platform 'Alleenfans'. ''Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied. Toch was de fotoshoot voor de Playboy heel iets anders.''
Nicol Kremers is al een tijdje uit Massa is Kassa verbannen, omdat de relatie met Peter Gillis verleden tijd is. Ze kwam de afgelopen maanden vaak in het nieuws vanwege haar ex. Volgens Nicol heeft Peter haar meermaals alle hoeken van de kamer laten zien. Ze deed hiervan aangifte en binnenkort staat de rechtszaak gepland. Hier komt ze nog even op terug.

Trauma

"Het zal nog een lange weg worden om volledig te herstellen van het trauma dat ik heb opgelopen door de man die mij heeft mishandeld, maar ik ben op de goede weg."
Vorige maand was Jaimie Vaes de eerste BN'er in de Playboy sinds 2013. Het blad laat weten dat er nog meer fotoshoots met BN'ers aan zitten te komen. "We zijn nog steeds in gesprek met een aantal bekende vrouwen", aldus hoofdredacteur Niek Stolker.
De Playboy ligt morgen in de winkel, maar Panorama heeft alvast een blootfoto gepubliceerd. Die kun je zien door op onderstaande tweet te klikken:
Beeld: Playboy
4 Reacties