Kinderen Nicol Kremers filmen hoe Peter hun moeder in elkaar slaat

BNers
doorRolandzaterdag, 03 juni 2023 at 11:29
Kinderen Nicol Kremers filmen hoe Peter hun moeder in elkaar slaat
Het gaat niet goed met Nicol Kremers. De ex van Peter Gillis laat aan Patty Brard weten dat ze momenteel 'door een hel' gaat. Ze heeft het ontzettend zwaar en is totaal ingestort. Als reden hiervan geeft Nicol de vermeende mishandeling van Peter op. Dat zou ze niet hebben kunnen verwerken. ''Alles komt omhoog.''

Diep weggestopt

Nicol heeft Patty Brard van Shownieuws benaderd. Dat deed ze deze week al eerder. Toen stuurde ze de foto's van haar kapotgemepte gezicht en been. Patty besloot om deze gruwelijke foto's te delen met heel Nederland. Volgens Nicol heeft Peter dit gedaan.
Nu heeft ze Patty Brard weer gebeld. Ze geeft aan dat ze haar pijn en gevoelens ''diep heeft weggestopt'' en nu een ''moeilijke periode'' doormaakt. ''Door alle aangiftes komt alles weer omhoog.'' Brard heeft een goede band met Nicol en vind het ontzettend sneu voor Nicol. Ze laat weten dat de OnlyFans-ster momenteel ''door een hel'' gaat.

Onder druk

Nicolleke meldde deze week ook nog dat ze destijds geen aangifte heeft gedaan tegen Peter Gillis, omdat hij haar zwaar onder druk zou hebben gezet. Ze zou daarnaast niet een keer, maar meermaals zijn mishandeld door de vakantieparkenmagnaat.
Wat nu ook boven water is gekomen, is dat notabene de kinderen van Nicol de mishandelingen op video hebben vastgelegd. Dat meldt Shownieuws. Dat klinkt te bizar voor woorden en is ontzettend heftig. De aangifte die er tegen Peter werd gedaan, kwam van twee agenten die langs waren geweest. Op 29 augustus moet Peter naar de rechter.
Kinderen Nicol Kremers filmen hoe Peter hun moeder in elkaar slaat
0 Reacties