Organisatie pakt Joost-vlag van bezoeker af: ''Willen wij niet''

BNers
door Roland
zaterdag, 11 mei 2024 om 20:03
joost vlag
Nooit eerder stond het Eurovisie Songfestival zo in de picture. Helaas niet om positieve redenen. De EBU, de organisatie die het liedjesfestijn organiseert, krijgt felle kritiek te verwerken. Helemaal nu duidelijk is geworden waarom Joost Klein gedwiskwalificeerd is.

Joost Klein incident

Joost Klein doet vanavond niet mee aan de finale. Dat is besloten door de organisatie nadat er een incident op donderdagavond had plaatsgevonden.
De EBU deed net alsof er iets heel erg gebeurd was. Er zou zelfs een 'slachtoffer' zijn, in de persoon van een vrouwelijke medewerker van Eurovisie. Die heeft aangifte tegen Joost gedaan vanwege 'bedreiging'. Inmiddels is duidelijk geworden wat er gebeurd is.
Helemaal niks eigenlijk. De AVROTROS laat in een verklaring weten dat Joost tegen de regels in gefilmd werd, herhaaldelijk vroeg om daarmee te kappen en toen een 'dreigende beweging' naar voren maakte. Niks aan de hand dus.
Maar de medewerker was zwaar aangeslagen en deed aangifte. De politie moest zelfs komen en de zaak is nu doorgestuurd naar justitie.
In feite is er dus helemaal niets gebeurd, maar de EBU besloot Joost toch uit te sluiten van deelname. Dat is al kansloos, maar het wordt nog gekker. De steun voor Joost is enorm. Wereldwijd wordt opgeroepen om Joost te steunen, in elke mogelijke vorm.

EBU pakt Joost-vlag af

De EBU blijft echter bij haar standpunt en gaat nog veel verder. Shownieuws meldt namelijk dat de organisatie zojuist een Joost-vlag heeft afgepakt van een bezoeker. 'Vlaggen van landen die niet meedoen mogen er niet getoond worden'.
Waar zijn die gekken in vredesnaam mee bezig!?

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...