Peter Gillis onwel: Met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis

BNers
door Rolanddonderdag, 24 maart 2022 om 11:35
Peter 1
Realityster en multimiljonair Peter Gillis is gisteren met spoed naar het ziekenhuis in Helmond gebracht nadat hij onwel werd. Nadat ambulancebroeders hem hadden gecheckt, bleek hij volgens het Algemeen Dagblad nog slechts een hartslag van 30 te hebben.

Te hoog suikergehalte

De 60-jarige Gillis zat samen met zoon Mark en het camerateam van SBS6 dat beelden maakt voor de real life soap in overleg toen hij ineens niet goed werd. Mark belde meteen het alarmnummer 112. Gillis senior heeft daar naar eigen zeggen niets van meegekregen.
''In het ziekenhuis hebben ze allerlei onderzoeken gedaan. Ze dachten aan een hersenbloeding, tia of beroerte, maar de hersenscan was goed'', vertelt hij. ''Het bleek dat mijn suiker te hoog was. Ik krijg nog meer onderzoeken en voel me nog steeds niet goed. ''Dit is een wake up call, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen.''

Met beide benen op de grond

Gillis bleef uiteindelijk enkele uren in het Elkerliek, maar mocht laat op de avond toch weer naar huis omdat zijn bloedwaarden ook goed waren. De eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken is flink geschrokken. ''Ik zal nu toch echt iets aan mijn gewicht moeten doen, dus ik ga weer naar afslankcoach Dick. Ik sta weer met beide benen op de grond. Over enkele maanden herken je me niet meer terug.''

Nieuwe afvalpoging

Enkele jaren geleden viel Gillis al ruim veertig kilo af. Hij vertelde destijds in het Eindhovens Dagblad dat hij een verkeerd eetpatroon had ontwikkeld en veel te grote porties nam. Gillis hoopt nu opnieuw op zo'n succesvolle afvalpoging.

NET BINNEN

suzannemafs

MAFS-Suzanne is Bastiaan al zat: ''Geen spanning''

feb 27, 22:58
wendyvanhout

'Wendy in verwachting van Peter, laat haar buik op Instagram zien'

feb 27, 19:33
brand1

Victor Brand deelt vreselijk nieuws: ''Het gaat niet goed''

feb 27, 13:29
renefroger

Ajax moet eigen stadion uit: ''Toppers-concert gaat voor''

feb 27, 12:53