Roxeanne Hazes: "Ik heb vroeger trauma's opgelopen door mijn moeder"

BNers
door Rick
donderdag, 01 september 2022 om 6:33
Ontwerp zonder titel 2022 09 01T083218660
Roxeanne Hazes heeft enorm veel reacties gekregen nadat ze liet weten dat Rachel Hazes haar zou hebben verwaarloosd na de dood van haar vader. Dit zei ze woensdag in RTL Boulevard.

Trauma's opgelopen

Roxeanne Hazes zei: "Ik heb heel veel reacties gekregen. Ik heb geprobeerd alles te lezen. Ik voel mij heel geliefd en erkend en gesteund, heel bijzonder."
Roxeanne vertelde een keer in Beste Zangers dat ze een nare vorm van heimwee heeft opgelopen door trauma's uit haar jeugd. De grootste klap kreeg ze toen Rachel een boek schreef kort nadat haar vader was overleden. "Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen."
Ze zegt dat ze een enorm moeilijke tijd heeft gehad. Dit zou komen door haar moeder die haar in de steek zou hebben gelaten. "Je beschadigt iemand daar voor de rest van z'n leven mee. Ik ben een volwassen vrouw, maar kan moeilijk alleen slapen."
Rachel zegt dat dit verhaal niet klopt. Ze noemt het "de rijke fantasie van een jong meisje". Maar Roxeanne zegt tegen RTL Boulevard dat ze staat achter alles wat ze heeft gedeeld.
De relatie tussen moeder en dochter is al jaren erg slecht. Rachel probeert haar dochter ook te laten getuigen in een rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen twee ex-zakenpartners. De rechter heeft besloten dat Roxeanne moet getuigen, maar Roxeanne weigert dit tot nu toe.

NET BINNEN

onweer

Wederom noodweer op komst: hier gaat het straks gigantisch los

mei 21, 14:22

Gisteren ging het in het noorden van Nederland faliekant mis. Het stortregende flink en in Friesland liepen straten vol met water, tot verbijstering van veel bewoners. Er is slecht nieuws, want straks...

kaars

Oud GTST-acteur (59) plotseling overleden

mei 21, 9:22

De Nederlandse entertainmentwereld verkeert in diepe rouw. Zojuist is namelijk bekend geworden dat oud Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Frank Schaafsma totaal onverwacht is overleden. Zijn familie...

hans de booij

Hans de Booij (65) neemt gedwongen afscheid door gezondheidsproblemen

mei 20, 21:51

Verdrietig nieuws van fans van Hans de Booij. De man die bekend werd dankzij zijn hit Annabel, is helaas niet langer in staat om op te treden. Zijn lichaam werkt niet meer mee, en daardoor moet hij af...

roy donders

Roy Donders in bed beland met de vriend van zijn beste vriendin: ''Foutje''

mei 20, 19:33

Het is momenteel highlife bij een aantal vaderlandse media zoals Shownieuws en Ditjes&Datjes. Dat komt door Roy Donders, die in zijn biografie een opvallende onthulling doet. De olijke Brabander laat...