Ruud de Wild heeft een nieuwe liefde en dat is een hele bekende

BNers
door Roland
zaterdag, 08 juni 2024 om 19:50
ruud de wild
Tussen alle ellende in de wereld door verschijnt er soms ook prachtig nieuws. Niemand minder dan Ruud de Wild is namelijk weer gelukkig in de liefde. Bij Shownieuws deed hij er onlangs nog geheimzinnig over, maar nu laat hij toch iets meer los.

Ruud de Wild vriendin

In de podcast Geen Filter vraagt Farja Farvadin (Fawry not sawry) naar het liefdesleven van de radio-dj. En dan komt het hoge woord eruit.
Volgens Ruud zit het ''heel goed''. Sterker nog, een onbekende dame maakt hem ''gelukkig en verliefd''. Hij wil niet kwijt of hij een vaste relatie heeft en wil ook niet zeggen om wie het precies gaat. Maar volgens geruchten gaat het om een hele bekende dame.
Zou het misschien dan toch om Fajah Lourens gaan? De twee werden wekenlang aan elkaar gelinkt en er leek meer dan alleen vriendschap te zijn.
Vorige maand vroeg Shownieuws aan Ruud hoe het nu precies zit op liefdesgebied. Toen antwoordde hij: ''Het gaat prima. Als jouw vraag is: is er iemand? Vast wel, maar ik weet niet wie.''
Maar dat was dus vorige maand. Cupido lijkt nu ineens wel raak geschoten te hebben. Natuurlijk willen wij ook weten om wie het gaat.
Ruud weet ook dat als hij het zelf niet vertelt, de juicekanalen wel op onderzoek uitgaan. Hoe dan ook zal deze dame dus snel bekend worden. Al zou het voor Ruud wel lekker zijn als hij zijn liefdesgeluk gewoon zonder alle bemoeienissen kan beleven.

Ex Olcay

Wie ook nieuw liefdesgeluk gevonden lijkt te hebben, is zijn ex-vriendin Olcay Gulsen. Althans, van nieuw valt niet echt te spreken.
Vorige week werd Olcay intiem gespot met Edgar Davids. Ze had al twee keer eerder een relatie met 'de pitbull', en twee keer liep die op de klippen. Een keer omdat de oud-voetballer zijn geluk zocht bij andere vrouwen dan Olcay.

Poll

NET BINNEN

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...

oranje

Oranjekijkers gaan helemaal los: ''Hij is nog irritanter dan Depay''

jun 21, 23:33

Gisteravond speelde Nederland het tweede duel in groep D. Tegen Frankrijk werd met 0-0 gelijkgespeeld, maar daar ging het na afloop niet bepaald over. Kijkers hebben zich gestoord aan het anti-voetbal...

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...