Sylvana Simons ruikt racisme: ''Dit komt door witte mensen''

BNers
doorRolandzaterdag, 06 augustus 2022 at 13:46
Sylvana Simons ruikt racisme: ''Dit komt door witte mensen''
Sylvana Simons, ooit een leuke TMF-dj die het idee kreeg zich te moeten gaan bemoeien met politiek. Is nog gelukt ook, waarvoor credits. Maar Syl zit inmiddels al een tijdje thuis (op kosten van de belastingbetaler) en heeft tijd om de hele dag op Twitter door te brengen.
Sylvana 'retweet' graag. Met 'retweeten' wordt bedoeld het delen van andermans berichten. Zo is iemand anders verantwoordelijk en niet degene die het alleen maar gedeeld heeft.
Zo'n beetje iedereen die Sylvana Simons kent, weet dat zij zich hardmaakt voor het uitbannen van racisme. Daar is ook helemaal niets mis mee, maar het BIJ1-Kamerlid laat zich nog wel eens gaan en lijkt achter elke boom racisme te zien (of te ruiken). Op Twitter heeft ze het volgende bericht gedeeld:
''Witte mensen zeggen: 'Waarom gaat het altijd over ras'' terwijl zij in hun eentje het concept ras hebben gecreëerd. Witte mensen zijn verantwoordelijk voor slavernij, kolonialisme en andere vormen van racisme waar zij voordeel bij hebben.'' Sylvana deelt het bericht en schrijft er ''amen'' bij, waarmee ze bedoelt dat ze het er volledig mee eens is.
Sylvana Simons ruikt racisme: ''Dit komt door witte mensen''
0 Reacties