Verdrietig nieuws: Dochter Willeke Alberti is er niet meer

BNers
door Dennisdinsdag, 10 oktober 2023 om 16:43
43247
Het is bekend dat het niet goed ging met Danielle van 't Schip. Met een zwaar hart verkondigen wij het verdrietige nieuws dat de dochter van Willeke Alberti, de bekende Nederlandse zangeres, is overleden. Op 55-jarige leeftijd heeft ze de strijd verloren tegen kanker. Het nieuws werd bekend gemaakt op Instagram met de boodschap: "Spread the love"

Daniëlle van 't Schip overleden

Danielle van 't Schip heeft lang gevochten tegen een vreselijke ziekte. Ze heeft zichzelf tot de laatste momenten ingezet om positiviteit in de wereld te brengen. Door alle behandelingen leek ze geen schim meer van de prachtige en sterke vrouw die ze altijd was, maar niets was minder waar.
Met haar oneindige positiviteit wist ze de harten van fans te ontroeren. Ze bleef vrolijk en sterk. Danielle van 't Schip was altijd een energiek en dynamisch individu. Ze stond bekend om haar vermogen om een glimlach op ieders gezicht te toveren, ongeacht de omstandigheden. Danielle, die ook de halfzus is van Johnny de Mol, heeft gelukkig wel haar laatste boek af kunnen maken. Dat was iets wat ze nog erg graag wilde.

Intens verdriet

Het overlijden van Danielle gaat gepaard met intens verdriet. Het herinnert ons er nog maar eens aan om degenen die we liefhebben te koesteren en de tijd die we met hen hebben te waarderen. Onze gedachten gaan uit naar Willeke Alberti, maar ook de andere familie en vrienden van Danielle in deze moeilijke tijd.
Het is met een zwaar hart dat we afscheid nemen van Danielle van 't Schip, maar we doen dit ook met een gevoel van dankbaarheid voor het leven dat ze heeft geleid en de vele manieren waarop ze de wereld om haar heen heeft beïnvloed.

NET BINNEN

jan smit

Emotionele Jan Smit helemaal kapot: ''Ik ben niet meer welkom''

maa 02, 10:42
maan

Maan laat eindelijk van zich horen en bevestigt wat fans al dachten

maa 02, 8:55
patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31