Videobewijs openbaar gemaakt: Peter verlaat Nicol

BNers
doorRolandwoensdag, 05 oktober 2022 at 11:24
Videobewijs openbaar gemaakt: Peter verlaat Nicol
Over de relatie van Peter Gillis en Nicol Kremers valt genoeg te zeggen. Zo bestaat er een behoorlijk leetijdsverschil tussen Gillis (60) en Kremers (32), maar wacht Peter ook een rechtszaak vanwege de vermeende mishandeling van Nicol.
Onlands openbaarde Roddelpraat een video waarin te zien zou zijn hoe Nicol het ''erg gezellig'' heeft met een man. Evert Santegoeds zocht daarop contact met de partner van Gillis, die in alle toonaarden ontkende dat zij het was die zoenend op de beelden te zien is.
Videobewijs openbaar gemaakt: Peter verlaat Nicol
''Ik ben toch niet zo stom om op een parkeerterrein met iemand te gaan zoenen'', aldus Nicolleke. Veel mensen betwijfelen of Nicol inderdaad niet zo stom is, maar dat terzijde.

Peter verlaat Nicol

Een tijdje geleden besloot Peter dat wanneer hij 'nepnieuws' over hem, Nicol of de rest van de familie zou signaleren, hierop te reageren met de term code Rood. Grappig is dat toen het befaamde bijt-incident bekend werd gemaakt, hij direct op de proppen kwam met die code.
Eindstand? Het bleek allemaal toch waar te zijn, waarna Peter zijn excuses moest aanbieden. Je raad het al: sindsdien is code rood uitgebleven.
Inmiddels hebben de heren van Roddelpraat een nieuwe video ontvangen. Peter is zonder Nicol op een luchthaven gespot. En dat is vreemd, want het duo is echt altijd samen. Volgens insiders is Peter helemaal klaar met de fratsen van Nicol en heeft hij haar aan de kant gezet.
0 Reacties