Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

BNers
door Roland
vrijdag, 01 maart 2024 om 19:30
patty12
Patty Brard domineert momenteel de nieuwskoppen in verband met de Videoland-serie over haar leven. In de tussentijd heeft ze haar volgers behoorlijk op de kast gejaagd. De reden daarvoor is het feit dat Patty in de kapsalon flink aan zichzelf heeft laten sleutelen.

Plasticen Patty

Het plasticen gezicht van Shownieuws heeft niets tegen een spuitje hier en daar. In tegenstelling tot anderen is Patty daar gewoon eerlijk over. Soms kijkt ze in de spiegel en dan krijgt ze spontaan de neiging om contact met de dokter op te nemen.
''We gaan eventjes met Rogier bellen, de dokter. Dan zeg ik, ik geloof dat ik een opfrisser nodig heb. Dan krijg ik drie of soms vier spuitjes.''

Is dat een pruik?

Patty heeft nu besloten tot een volledig nieuwe coupe. De kappers heeft haar onder handen genomen en Patty laat op Instagram het resultaat zien. Ze schrijft erbij: ''Zoooooo blij met mijn haar.'' Volgers zijn zich wezenloos geschrokken.
Er zijn veel positieve reacties, maar ook aardig wat negatieve. Iemand schrijft: ''Het lijkt wel een pruik!' Anderen schrijven dat dit haar niet bij Patty staat. Gelukkig zijn er ook veel mensen die het mooi vinden. Brard heeft zelf inmiddels ook gereageerd. ''Het is geen pruik, maar ik heb extensions.''

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19