Voor dit bedrag komt Joost Klein 45 minuten op je feestje

BNers
door Roland
vrijdag, 15 maart 2024 om 20:46
europapa
Joost Klein stijgt ongekend hard in populariteit. Dat kan natuurlijk niet los worden gezien van zijn enorme hit Europapa. Het nummer, dat Joost op 9 mei in de tweede halve finale van het Eurosongfestival ten gehore zal brengen, gaat de hele wereld over. Veel mensen willen weten wat een optreden van Joost Klein kost en Showblad zocht het voor je uit.

Joost Klein optreden

Laten we maar direct met de deur in huis vallen. Voor de prijs van 45 minuten Joost Klein op je feestje, kun je Tino Martin vier keer laten komen. Het gaat dus om keiharde knaken. De rapper/zanger is te boeken voor een bedrijfsfeestje of een festival.
Joost heeft een aantal hits waaronder Friesenjung, Florida 2009 en natuurlijk Europapa. Hij heeft al vaker op bekende festivals gespeeld, waaronder Pinkpop en vorig jaar op Lowlands. Deze artiest is pas 26 jaar, maar is desondanks al vijftien jaar actief. Tenminste, dat beweert het boekingskantoor.

Wat kost Joost Klein?

Voor een optreden van Joost Klein dat 45 á 60 minuten duurt, moet je denken aan een bedrag van meer dan 50.000 euro. Daar komen de geluidstechniek, maar ook de BTW en een percentage BUMA-rechten nog bij. In dit geval zou je bijna rond de 70.000 euro uitkomen.
Maar goed, dan heb je natuurlijk wel Joost Klein op je feestje. Twelve points for The Netherlaaaaaaaaaands.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19